Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες και από την περσινή περίοδο… μοιράζει κηδείες σε μεγάλους αντιπάλους. Μάλιστα, ήδη και πριν το τέλος του α’ γύρου κατάφερε κατά τη φετινή περίοδο να κερδίσει κατά σειρά ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση. Η νοοτροπία που απέκτησαν οι «τακτακαλάδες» είναι εντυπωσιακή και είναι ένα απ’ τα μυστικά επιτυχίας της ομάδας του.

Άλλωστε, οι μαυροπράσινοι είχαν θέσει από την αρχή ως στόχο την εξάδα στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής βρίσκονται στην 4η θέση και το -9 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Εντούτοις, ο Γιώργος Πετράκης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν στέκεται στις επιτυχίες της ομάδας του και βλέπει πάντα το επόμενο παιχνίδι.

Στην προκειμένη περίπτωση, ακολουθεί ο Εθνικός, ο οποίος… καίγεται για βαθμολογικό κέρδος καθώς συνεχίζει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τα δυσκολότερα μέχρι τώρα. Ο Εθνικός δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι, βάσει των εμφανίσεών του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει για να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες μας», είπε τη Δεύτερα (22/11) στον Super Sport FM 104.0 ο Γιώργος Πετράκης και έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Στο μεταξύ, ο Σαμπίνια συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών και σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ θα χάσει το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να τον έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Εθνικό και θεώρησε καλύτερο να απουσιάζει με τον Άρη.

Δημήτρης Γαβριήλ

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ