Μαζεμένα προβλήματα τραυματισμού προέκυψαν στην ΑΕΛ και ασφαλώς αυτό δυσκολεύει το έργο του Ντούσαν Κέρκεζ ως προς τον καταρτισμό του πλάνου για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Οι Μπριάν Πελέ και Φράνκο Μάζουρεκ μετά από την τελευταία αναμέτρηση με τη Δόξα (0-0), διαπιστώθηκε ότι αμφότεροι αντιμετωπίζουν μυϊκό πρόβλημα (ασχέτως αν δεν έγιναν αναγκαστική αλλαγή), το οποίο τους καθιστά αμφίβολους τη δεδομένη στιγμή για το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να μπουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρουν και προπονηθούν και σήμερα, τότε θα βρίσκονται τουλάχιστον στην αποστολή. «Δυστυχώς αλλάξαμε γήπεδο προπόνησης (σ.σ. λόγω επανασποράς στο βοηθητικό του Τσιρείου). Δεν υπάρχουν καλά γήπεδα στη Λεμεσό. Είμαστε σε ένα άλλο γήπεδο και εξαιτίας του οι Φράνκο Μάζουρεκ και Μπριάν Πελέ αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Θα δούμε πώς θα είναι σήμερα και αν θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή», είχε δηλώσει χθες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μανουέλ Τόρες, ο οποίος αναμενόταν χθες να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και ο Σίτο Ριέρα που ταλαιπωρήθηκε αρκετά με ίωση. Και οι δύο τους παραμένουν στη λίστα των αμφίβολων. Επιπρόσθετα, τιμωρημένοι λόγω καρτών είναι και οι Μπρούνο Σάντος και Σλόμπονταν Μεντόγιεβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής κάτι που μειώνει κατά πολύ τις επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ στον μεσοαμυντικό τομέα. «Είναι εκτός Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς και Μπρούνο Σάντος λόγω τιμωρίας. Για τους Μανουέλ Τόρες και Σίτο Ριέρα θα δούμε πώς θα πάει. Ο Τόρες είχε ένα μυϊκό πρόβλημα, ευτυχώς το προλάβαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Ο Σίτο είχε ίωση, είναι καλύτερα, είναι θέμα πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Θέλω να πιστεύω ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή», ανέφερε για τους Ισπανούς και τους τιμωρημένους ο Αντωνίου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ