Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το «αιώνιο» ντερμπι: «Είναι η στιγμή που όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι διότι είναι ένα παιχνίδι που ορίζεται από το παρελθόν και δεν ορίζεται από το πάρων ούτε από το μέλλον. Ακόμη και για ένα νέο ποδοσφαιριστή το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερώνεται είναι για το συγκεκριμένο ντερμπι»

Για την προπώληση:« Με τα δεδομένα αυτή την στιγμή έστω και αν διεξάγεται την Δευτέρα το παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε κρατημένες θέσεις για 7000 χιλιάδες κόσμο και ίσως μετά από καιρό ίσως δούμε ένα γεμάτο ΓΣΠ. θα κάνω την έκκληση να μην μείνει ο κόσμος την τελευταία στιγμή για να προμηθευτεί εισιτήριο διότι ίσως χάσει και το Α ημίχρονο»

Για τα αγωνιστικά: «Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Τρέχουμε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και πάντοτε υπάρχει η επόμενη ημέρα για ακόμη καλύτερα δεδομένα. Αρχίσαμε να φοβόμαστε και την σκιά μας με τα συνεχόμενα προβλήματα αλλά η κατάσταση είναι ασφαλώς σε πολύ καλύτερο επίπεδο και υπολογίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ