Θέση στο καλεντάρι, για τα επόμενα πέντε χρόνια εξασφάλισε ο καταλανικός αγώνας για το Ισπανικό Grand Prix όπως ανακοίνωσε η Formula 1.

Η Φόρμουλα Ένα ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Circuit de Barcelona-Catalunya για το Ισπανικό Grand Prix μέχρι το 2026, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Η F1 ανέφερε σε σχετική δήλωση, ότι ως μέρος της νέας συμφωνίας, θα γίνουν βελτιώσεις στην πίστα και τις εγκαταστάσεις ενόψει του αγώνα της επόμενης σεζόν στις 22 Μαΐου 2022.

Οι βελτιώσεις θα περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που σχετίζονται με τα σχέδια βιωσιμότητας της διαδρομής, προστίθεται στην δήλωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τις αρχές για τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν τη Formula 1 στη Βαρκελώνη…», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Το MotoGP, η κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσικλέτας, ανανέωσε επίσης τη συμφωνία του με τους υπεύθυνους της πίστας μέχρι το 2026.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το νέο συμβόλαιο εγγυάται στον αγώνα GP της Καταλονίας μια θέση στο ημερολόγιο του 2022 και «επιβεβαιώνει τουλάχιστον δύο ακόμη αγώνες που θα διεξαχθούν μεταξύ 2023 και 2026».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ