Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ηια το ντέρμπι με την Ανόρθωση, τον Τσόρνιγκερ και την διαιτησία.

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο Απόλλωνας δείχνει να φτιάχνει κάτι ιδιαίτερα καλό. Αν μας έλεγαν τον Αύγουστο πως θα βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάσταση δεν θα το πιστεύαμε και τόσο πολύ επειδή είχαμε πολλά προβλήματα με τον προγραμματισμό, τον κορωνοϊό και την προετοιμασία. Δουλέψαμε ακατάπαυστα. Δείχνουν ότι ο Απόλλωνας είναι στον σωστό δρόμο. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά δεν είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι, χρειαστήκαμε την τύχη στο δοκάρι του Ντέλετιτς», είπε αρχικά.

Για τον Τσόρνιγκερ: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά του Τσόρνιγκερ. Υπάρχει ταπεινότητά, συγκέντρωση, τηρούνται ευλαβικά οι κανόνες. Θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια. Έχει ενεργοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η συσπείρωση του κόσμου. Δείχνει την λατρεία του ο κόσμος. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, θέλει πράξεις»

Για τις απουσίες: «Είναι διαθέσιμοι οι Ουέλινγκτον και Βουκάσιν. Γιατί να μην υπολογίζεται ο Ουέλινγκτον; Τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Τα πρώτα του παιχνίδια δεν ήταν και τα καλύτερα όπως και άλλων ποδοσφαιριστών. Κάποια λάθη τον έχουν στιγματίσει. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το πιστοποιήσει. Αν θυμάστε κάποιοι έλεγαν πως δεν μπορεί ο Νταμπό να προσφέρει. Τώρα είναι ίνδαλμα. Δεν πρέπει να βλέπεις μεμονωμένα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν προσαρμογή. Ίσως ο Ουέλινγκτον να ήθελε και χρόνο προσαρμογής. Έχει ένα σκίσιμο στο κεφάλι ο Νταμπό. Είναι κανονικά»

Για την διαιτησία: «Ο Απόλλωνας θα αποταθεί εκεί που πρέπει. Τελευταία φορά που διατηρούμε χαμηλούς τους τόνους. Τα μηνύματα θα πάνε εκεί που πρέπει. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Δασάκι. Δεν θα μιλήσω αναλυτικά. Έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζεται ο Απόλλωνας από την διαιτησία. Το συγκεκριμένο ζήτημα χειρίζεται ο κ. Κίρζης. Το έχει επιληφθεί του ζητήματος ο Πρόεδρος».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ