Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Κύπριος προπονητής, Νώντας Χριστινάκης. Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στα βαθμολογικά δεδομένα που επικρατούν στο πρωτάθλημα μας.

«Δικαίως βρίσκονται στις πρώτες θέσεις ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ, όπως και ο Άρης και νιώθω ότι οι άλλες ομάδες από τις λεγόμενες Big-6 θα παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Υπάρχουν ωστόσο αρκετά παιχνίδια ακόμα. Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα και την απόδοση των ομάδων, είναι πολύ πιθανόν μια μεγάλη ομάδα να μείνει εκτός εξάδας, όπως έγινε και πέρσι. Πάντα υπάρχει μια αρνητική έκπληξη, αλλά και μια θετική έκπληξη από έναν λεγόμενο μικρό. Έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει καμία ομάδα που μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι δυσκολοκατάβλητη», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Άρη.

«Πιστεύω ότι ο Άρης θα συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο και θα μείνει εντός εξάδας. Ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ εμπνέουν σιγουριά, έχουν πλάνο και θα είναι δύσκολο κάποια ομάδα να φτάσει κοντά τους, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Όμως, η υγεία που εκπέμπουν αυτές οι ομάδες δίνουν την αίσθηση ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ