Ο Γκιόργκι Λόρια καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα» και αναφέρθηκε για την Ανόρθωση και την μέχρι τώρα πορεία της, την προσωπική του απόδοση και άλλα. Αναλυτικά:

Αρχικά για την πορεία της Ανόρθωσης: «Είναι αλήθεια ότι ένα παιχνίδι μπορεί να το κερδίσουμε και το άλλο μπορεί να το χάσουμε. Είναι αλήθεια ότι όλο αυτό, μοιάζει με καρδιογράφημα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό έτσι ώστε να κερδίζουμε. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα σερί νικών που χρειαζόμαστε».

Για την απόδοση του: «Δεν βγαίνουν τα πράγματα όσον αφορά στο να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε φορά για το καλύτερο και αυτό κάνω. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Φέτος πολλές φορές δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν κρατήσαμε το μηδέν».

Για την πορεία της Ανόρθωσης η οποία δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις: «Είναι ασυνήθιστο. Πρέπει να το διορθώσουμε, να κάνουμε νίκες και να επανέλθουμε στις πρώτες θέσεις».

Η ομάδα που ξεχωρίζει: «Μου αρέσει η ΑΕΚ για τον τρόπο που παίζει. Την είδα σε πολλά παιχνίδια και έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν». ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ