Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στον Super Sport FM 104 και στην Κατερίνα Κυριάκου.

Σχετικά με το ντέρμπι αιωνίων: «Εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει να υπάρχει. Ένας ποδοσφαιριστής να περιμένει τόσες μέρες για το ντέρμπι, πρέπει να γίνει το συντομότερο. Θέλουν να πάνε στις οικογένειες τους οι παίκτες είναι γιορτές. Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις της Ομόνοιας».

Για τον Ερμή: «Είμαστε στη 2η θέση τώρα, είμαστε κοντά στον στόχο μας. Πρέπει να πάμε αήττητοι».

Για το ντέρμπι της Αραδίππου: «Είμαστε το καλύτερο χωριό, γεμώνει το γήπεδο σε τέτοιο ντέρμπι, όμως δεν με χαροποιεί που είμαστε χωρισμένοι στο ίδιο χωριό. Θα ήμουν χαρούμενος αν ήταν μια ομάδα του χωριού και να μην υπάρχουν αντίπαλοι».

«Αν ήμασταν μια ομάδα θα είχαμε γήπεδα δικά μας, δικές μας ακαδημίες, θα βγάζαμε δικούς μας ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε όμως με έχει κουράσει αυτό».

«Νομίζω σιγά σιγά θα αποχωρήσω»

«Το ψήνω και το μελετώ ότι θα αποχωρήσω. Κουράστηκα όλη η πίεση να πέφτει πάνω μου, να μην έχουμε γήπεδο. Δεν έχουμε βοήθεια από τον ΚΟΑ, είναι και κομματοποιημένα τα πράγματα. Το νιώθω γιατί το βλέπω αυτό, είμαστε οπισθοδρομικοί στην Αραδίππου. Δεν γίνεται να έχουμε ένα γήπεδο 75 χρόνια. Αύριο αν μπει κόσμος στις κερκίδες θα είναι επικίνδυνο, είναι ακατάλληλες. Δεν τους ενδιαφέρει, προτιμούν να κατασκευάζουν άλλα πράγματα…»

«Αν φύγω όμως εγώ από τον Ερμή, η ομάδα θα πάει στον πάτο. Είχα προσεγγίσεις και ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, όμως δεν είναι δικός μου ο Ερμής και δε θέλω να πειράξω το Σωματείο».

«Τα λάθη που γίνονται στην Β’ κατηγορία για τους διαιτητές είναι επειδή είναι μαθητευόμενοι για να μπουν στην Α’ κατηγορία. μαθαίνουν πάνω μας οι διαιτητές και γίνονται πολλά λάθη».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ