Η ΑΕΚ για άλλο ένα παιχνίδι κατά τη φετινή περίοδο επιβεβαίωσε πως θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά, το έκανε διαφορετικά, αφού χρειάστηκε για πρώτη στιγμή στη φετινή σεζόν να βρεθεί πίσω στο σκορ και να ανατρέψει τα κατά της δεδομένα.

Βέβαια, το έκανε με τέτοιο εμφαντικό τρόπο που έπεισε και τον πιο δύσπιστο, ότι αυτή η ομάδα έχει τον χαρακτήρα για να διεκδικήσει τρόπαια. Τι και αν έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και ο κόσμος δεν πανικοβλήθηκαν. Έβαλαν την μπάλα κάτω, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που μπορούν και απέδειξαν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Η αντίδραση και ο χαρακτήρας που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών (όπως για παράδειγμα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του τέσσερα γκολ) δίνουν την αίσθηση πως η φετινή ΑΕΚ φτιάχτηκε για μεγάλα πράγματα.

Ο κόσμος ταξίδεψε από τη Λάρνακα και έδωσε δυναμικά το παρών του στις εξέδρες του Μακάρειου σταδίου και αν κρίνοντας από το σκορ έμεινε ενθουσιασμένος από το θέαμα που αντίκρισε. Για άλλη μία φορά ζήτησε από την ομάδα να φέρει το πρωτάθλημα στην Λάρνακα, ωστόσο ο Καταλά παραμένει προσγειωμένος.

«Σέβομαι τι λένε οι οπαδοί. Καταλαβαίνω πως είναι χαρούμενοι. Αλλά για εμένα δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε άλλους τρεις βαθμούς, δεν κοιτάω πιο μακριά. Αντιλαμβάνομαι τους οπαδούς και το περιβάλλον αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Σέβομαι όμως τη γνώμη των οπαδών κι ελπίζω να απολαμβάνουν τη στιγμή», είπε όταν κλήθηκε να σχολιάσει την… απαίτηση του κόσμου για το πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως ο δρόμος ακόμη είναι αρκετά μακρύς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ