Μπορεί να είχε απουσίες, μπορεί να προέκυψαν προβλήματα, μπορεί να μην πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του φέτος, όμως το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», στην δική μας «Boxing day» την 26η Δεκεμβρίου.

Η ψυχή και το πείσμα που κατέβαλαν οι γαλαζοκίτρινοι, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο στην απόδοση κάποιων εκ των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή, άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η εικόνα που βγάζει το ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα πλησιάζει στα «θέλω» του Κύπριου προπονητή, με το σημαντικότερο στοιχείο να είναι το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων ήταν μία «γροθιά» στο ξενοδοχείο και παρά το γεγονός πως πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων μακριά από τις οικογένειές τους, βρήκαν τον τρόπο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι.

Η νίκη επί των πρασίνων δεν θα σημαίνει τίποτα για το ΑΠΟΕΛ, αν δεν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, παίρνοντας τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα στο δρόμο για την κορυφή. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έχουν το ρεπό τους, ώστε να ξεκουραστούν μερικές ημέρες και θα επιστρέψουν ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, στις 5 Ιανουαρίου στο Μακάρειο.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί σίγουρα δεν είναι εύκολο, όπως και κάθε παιχνίδι στο φετινό μαραθώνιο, όμως το γεγονός πως δεν θα εγκαταλείψει την Λευκωσία παρά μόλις δύο φορές (στις 15/1 στο Δασάκι με Εθνικό και στις 5/2 στο Τσίρειο με την ΑΕΛ) μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης, δίνει ελπίδες πως θα πετύχει τον πρώτο στόχο, που είναι η διασφάλιση της εισόδου στην πρώτη εξάδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ