Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε live μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του για να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του και να αποδείξει ότι όλα όσα κυκλοφόρησαν είναι ψέματα.

Μέσα από LIVE στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ο Ρούμπεν Σεμέδο επέλεξε για να αποδείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκειά του επανέλαβε ξανά ότι όλα είναι ψέματα, ενώ ήταν μαζί με τη σύντροφό του και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι.

“Υπήρξαν κάποιες ειδήσεις ότι συνελήφθηκα. Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω ότι είμαι στο σπίτι μου και να το δουν οι άνθρωποί μου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω LIVE και δεν ξέρω πως λειτουργεί.

Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφο μου. Όπως έγραψα και πριν είναι όλα ψέματα. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στόπερ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ