• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Μπάγερν – Γκλάντμπαχ σε ζωντανή μετάδοση με πάρα πολλές επιλογές
07/01/2022 12:44
Μπάγερν – Γκλάντμπαχ σε ζωντανή μετάδοση με πάρα πολλές επιλογές

Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Η Μπάγερν στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga με εννέα βαθμούς περισσότερους από την Ντόρτμουντ η οποία την ακολουθεί. Εντός έδρας έχει κάνει οκτώ νίκες και μία ήττα. Έχασε μόνο από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-1 στις αρχές Οκτωβρίου. Στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της για το πρωτάθλημα έκανε ισάριθμες νίκες σκοράροντας συνολικά 14 γκολ.

Σήμερα στις 21:30 υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο Αλιάντς Αρένα χωρίς θεατές. Λόγω κορονοϊού θα υπάρξουν απουσίες και στις δύο ομάδες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Μπάγερν με την Γκλάντμπαχ σε ζωντανή μετάδοση στην Bet On Alfa μέσω Live Streaming στις 21:30.

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (14η), οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στους πέντε τελευταίους αγώνες της έκανε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Στους επτά από τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της σκόραρε. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μπάγερν προσφέρεται σε απόδοση 1.38, η ισοπαλία στο 5.40, η νίκη της Γκλάντμπαχ στο 6.40, το Over 2.5 στο 1.30, το Under 2.5 στο 3.50, το Over 3.5 στο 1.80, το Over 4.5 στο 2.65 και το Goal/Goal στο 1.50.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές: Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.65

Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal – Απόδοση 2.20

Νίκη Μπάγερν & Over 2.5 – Απόδοση 1.60

Νίκη Μπάγερν & Over 3.5 – Απόδοση 2.15

Νίκη Μπάγερν & Over 4.5 – Απόδοση 3.05

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa προκύπτουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές: Over 3.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.87

Over 4.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.63

Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal & Over 3.5 – Απόδοση 2.48 Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal & Over 4.5 – Απόδοση 3.12

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος. Η Γκλάντμπαχ έχει δύο ήττες με σκορ 4-1 στους τρεις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Το συγκεκριμένο σκορ έχει απόδοση 14.00 στην Bet on Alfa και έχει το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Στην ενότητα Ημίχρονα θα βρείτε τα ακόλουθα: Πρώτο ημίχρονο – Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 3.10

Δεύτερο ημίχρονο – Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 2.30

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.65

Γηπεδούχος – Νίκη και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.80

Σε έναν αγώνα στον οποίο αναμένονται πολλά γκολ είναι πολύ πιθανό το πρώτο γκολ να μπει στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην ενότητα Ειδικά υπάρχει η επιλογή «Χρόνος Επίτευξης Πρώτου Γκολ 1’-10’» το οποίο έχει απόδοση 3.25. Στην ενότητα Ομάδες θα βρείτε την επιλογή «Φιλοξενούμενη – Κόκκινη Κάρτα» η οποία προσφέρεται σε απόδοση 13.00. Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

– Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

– Bonus στα παρολί μέχρι 50%

– Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ. Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm