Η πρώτη χειμερινή μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ είναι ο Μπερτ Έσελινκ που αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ και η άφιξή του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» δεν αναγκάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή στην εισήγηση κάποιου παίκτη από το υφιστάμενο ρόστερ, καθώς ο νεαρός Ολλανδός αμυντικός θα πάρει θέση στον Κατάλογο Β’.

Μάλιστα, άφησε κενή και τη θέση του τραυματία Σάντος, την οποία θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζοάο Πέδρο που αποτελούσε τον διακαή πόθο του προπονητή των «γαλαζοκιτρίνων» και δεν δυσκολεύτηκε να τα βρει σε όλα με την ομάδα της Λευκωσίας για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης από τον ΑΠΟΕΛ για ακόμη ένα χρόνο.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι Έσελινκ και Πέδρο δεν αντακαθιστούν κάποιον παίκτη που ήταν αγωνιστικά ενεργός, όμως από εδώ και πέρα για κάθε άλλη μετεγγραφή θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να προχωρά και στην ανάλογη ποσοτικά αποδέσμευση από το υφιστάμενο ρόστερ. Κάτι που τις πλείστες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις συνεπάγεται με οικονομική αποζημίωση κάτι που θέλουν να αποφύγουν στο στρατόπεδο των «γαλαζοκίτρινων».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ