• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Σκορ υπέρ του Άρη με Cash Back, Ειδικά στοιχήματα για την ΑΕΚ και Combos για την Ντόρτμουντ / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa
14/01/2022 11:59

Το πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου συνεχίζεται σήμερα με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Φράϊμπουργκ.

Σήμερα το απόγευμα (17:00) ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται την Δόξα Κατωκοπιάς με στόχο τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και για λίγες ώρες. Ό Άρης στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες του έκανε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες δεχόμενος συνολικά μόλις δύο γκολ. Η Δόξα στον πιο πρόσφατο αγώνα της νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας με σκορ 1-0 και στον αμέσως προηγούμενο επικράτησε εντός έδρας της Ομόνοιας με σκορ 2-1. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει σκοράρει στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Στον πρώτο γύρο ο Άρης νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1. Στην Bet on Alfa η νίκη του Άρη προσφέρεται σε απόδοση 1.55, η ισοπαλία στο 3.85, η νίκη της Δόξας στο 5.50, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.70 και το Goal/Goal στο 2.05. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.55. Το Under 1.5 έχει απόδοση 2.95.

Τα σκορ 1-0 και 2-0 υπέρ του Άρη προσφέρονται σε αποδόσεις 4.90 και 5.60 αντίστοιχα και στην Bet on Alfa έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Λίγο αργότερα (19:00) η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στους τρεις πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έκανε ισάριθμες ήττες. Η ΑΕΚ έχει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα μετά από 15 αγώνες και θα πρέπει να κερδίσει στον σημερινό αγώνα για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0. Στην Bet on Alfa η νίκη της ΠΑΕΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 10.00, η ισοπαλία στο 4.60, η νίκη της ΑΕΚ στο 1.30, το Over 2.5 στο 1.70, το Under 2.5 στο 2.00 και το Goal/Goal στο 2.10. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.55.

Το ειδικό στοίχημα «Νίκη φιλοξενούμενης χωρίς να δεχτεί γκολ» έχει απόδοση 1.90 στην Bet on Alfa και η επιλογή «Νίκη φιλοξενούμενης και στα δύο ημίχρονα» προσφέρεται σε απόδοση 2.65.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga, έξι βαθμούς πίσω από την Μπάγερν. Στους εννέα εντός έδρας αγώνες της σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ και έκανε οκτώ νίκες και μία ήττα. Στους επτά από τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της στο πρωτάθλημα εντός-εκτός σκόραρε και δέχτηκε γκολ. Η Φράϊμπουργκ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και σκόραρε στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες της. Στην Bet on Alfa η νίκη της Ντόρτμουντ  προσφέρεται σε απόδοση 1.50, η ισοπαλία στο 4.60, η νίκη της Φράϊμπουργκ στο 5.60, το Over 2.5 στο 1.50, το Under 2.5 στο 2.50 και το Goal/Goal στο 1.65.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.90

Νίκη Ντόρτμουντ  & Over 2.5 – Απόδοση 1.95

Νίκη Ντόρτμουντ  & Over 3.5 – Απόδοση 2.95

Νίκη Ντόρτμουντ  & Goal/Goal – Απόδοση 2.70

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο τριπλός συνδυασμός «Νίκη Ντόρτμουντ & Over 3.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 3.39 από την Bet on Alfa.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Φράϊμπουργκ σε ζωντανή μετάδοση στην Bet on Alfa μέσω Live Streaming στις 21:30.

Στα πλαίσια της Premier League η Μπράϊτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (22:00) σε ένα ντέρμπι ομάδων με παραπλήσιες δυνατότητες. Η γηπεδούχος τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, έχει μόλις μία ήττα στους επτά τελευταίους αγώνες της. Η Κρίσταλ Πάλας έχει μόνο μία νίκη στους εννέα εκτός έδρας αγώνες της. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μπράϊτον προσφέρεται σε απόδοση 2.10, η ισοπαλία στο 3.20, η νίκη της Κρίσταλ Πάλας στο 3.65, το Over 2.5 στο 2.10, το Under 2.5 στο 1.70 και το Goal/Goal στο 1.85. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm