Πριν τη σέντρα το σενάριο ήταν απλό, νίκη και παραμονή στην κορυφή. Δύο περίπου ώρες μετά η κατήφεια ήταν αυτό που ξεχώριζες περισσότερο στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς αν και κατάφεραν δύο φορές να προηγηθούν κόντρα στην μαχητική ΠΑΕΕΚ δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν αφήνοντας πίσω τους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αν θες να λογίζεσαι ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου, αυτά τα παιχνίδια πρέπει με τον άλφα ή βήτα τρόπο να τα κατακτάς και νομίζω αυτό το γνωρίζουν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η αδυναμία της ομάδας στη δημιουργία φάσεων αλλά στο τέλος και η αδυναμία να κρατήσουν το σκορ νίκης (έλλειψη συγκέντρωσης αν προτιμάτε) , παραχωρώντας μάλιστα και το πέναλτι της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, είναι δεδομένο ότι προβληματίζουν τον Νταβίντ Καταλά και τους συνεργάτες του.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει πετύχει μερικές σπουδαίες νίκες παίζοντας και κατά γενική ομολογία όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που κρίνουν στο τέλος ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ