Περίμενε αρκετά, όμως η αναμονή τελείωσε και το ΑΠΟΕΛ κάνει ποδαρικό σήμερα στο 2022. Ακριβώς στα μέσα Ιανουαρίου (15) η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο νέο έτος κι αυτό θα είναι με τον ουραγό Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (19:00, Cytavision).

Στα χαρτιά ο αγώνας φαίνεται εύκολος, όμως μόνο ως τέτοιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Εθνικός παρά την κακή βαθμολογική του θέση είναι αξιόλογη ομάδα και το κυριότερο έχει ενισχυθεί. Οπότε οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να είναι σοβαροί, χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης και έτοιμοι να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών. Εκτός των άλλων έχουν να το ΑΠΟΕΛ έχει να διαχειριστεί και το διάστημα απουσίας 19 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους. Χρειάζεται δηλαδή μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες, καθώς ίσως είναι επηρεασμένοι από την απραξία. Όλα αυτά τα δεδομένα ανεβάζουν τον δείκτη δυσκολίας στο αποψινό παιχνίδι, αλλά όπως και να ‘χει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή οφείλει να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο και να φύγει αλώβητη.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι για την ομάδα να καταφέρει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το δεξί στο 2022 και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε το 2021, όταν κέρδισε την Ομόνοια με 4-2. Με το διπλό θα μπει στην εξάδα και θα δείξει σε όλους πως η προσπάθεια αντεπίθεσης δεν θα σταματήσει στο Δασάκι. Από τη στιγμή που το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στη βαθμολογία, δεν χωράνε νέες απώλειες, ούτε καν ισοπαλία, κάτι που συνηθίζει πολύ τελευταία (τέσσερεις στα πέντε τελευταία ματς).
Το τρίποντο πρέπει να έρθει πάση θυσία, με οποιονδήποτε τρόπο για να παραμείνει η ομάδα σε σωστή τροχιά η ομάδα και να μην βγει απ’ τις ράγες της. Οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα και να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή τους για πετύχουν τον στόχο τους.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ