Το κομμάτι που εντόπισε ο Σάββας Παντελίδης πως υπάρχει πρόβλημα, ήταν η επιθετική γραμμή της ομάδας, έτσι οι μεταγραφικές κινήσεις έγιναν σε αυτή τη γραμμή, με εξαίρεση την απόκτηση του τερματοφύλακα, Μέγιερι.

Στο πρώτο παιχνίδι που οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν με όλα τα μεταγραφικά τους αποκτήματα, η εικόνα σίγουρα δεν μπορεί να πει κανείς πως άλλαξε δραματικά. Αντίθετα, θύμισε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΑΕΛ δημιούργησε μόλις μία τελική φάση στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν ένα μακρινό σουτ του Παπαφώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπαλντέ στον αγωνιστικό χώρο, ήταν κάπως πιο απειλητική, ενώ σημείωσε και το γκολ ο… παλιός, ο Τσέποβιτς.

Παρόλα αυτά οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού δεν έπεισαν πως μπορούν να αναστατώσουν την αντίπαλη άμυνα, τουλάχιστον όχι ακόμα. Όπως είπε και ο Σάββας Παντελίδης, χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουν να προσφέρουν οι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όμως ο χρόνος πιέζει, αφού φαίνεται να χάνεται το τρένο της εξάδας…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ