Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Κουγιάλης, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Goal n’ Roll», όπου μίλησε για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων, τα μεταγραφικά, ενώ ερωτήθηκε και για την υπόθεση Πουρσαϊτίδη.

Αναλυτικά:

Για το αγωνιστικό ανέβασμα του ΑΠΟΕΛ: «Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά που ζητάει από όλους ο Σωφρόνης Αυγουστή με το υπόλοιπο επιτελείο του και το εφαρμόζουν οι ποδοσφαιριστές. Όλοι έσκυψαν το κεφάλι και δουλεύουν για να επαναφέρουν το ΑΠΟΕΛ εκεί που του αρμόζει. Μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τη νίκη στο Δασάκι: «Δεν περιμέναμε να πάρουμε τόσο εύκολα τη νίκη στο Δασάκι. Είχε κάνει καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη. Όμως πιστεύαμε ότι εύκολα ή δύσκολα, θα περνούσαμε. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση».

Αν υπήρξε έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα: «Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας. Η ομάδα έχασε το μέταλλο του νικητή. Ο Σωφρόνης εντόπισε αυτό το πρόβλημα πολύ νωρίς και μαζί με τον ψυχολόγο δούλεψαν σε αυτόν τον τομέα. Τα αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών που πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Αν είναι το πρωτάθλημα ο στόχος: «Πάντα αυτός είναι ο στόχος. Το ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει κάπως πίσω, όμως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα εφτά παιχνίδια που απομένουν, να μπούμε στα πλέι οφ, και στα δέκα ντέρμπι να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου: «Οι τρεις ομάδες που προπορεύονται έχουν τις περισσότερες πιθανότητες από όλες τις υπόλοιπες, αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα».

Αν υπάρχουν επαφές με Σαρφό: «Ο Σαρφό είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του. Όμως το πιθανότερο είναι πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Η ομάδα είναι πλήρης. Έχει ποιότητα. Έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες και για να κάνουμε άλλη μεταγραφή θα πρέπει να βρεθεί κάτι πολύ καλό».

Για την υπόθεση Πουρσαϊτίδη: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ήμουν παρών κατά την διαπραγμάτευση του συμβολαίου του με τον Πρόεδρο. Υπάρχει όρος αποζημίωσης σε περίπτωση αποδέσμευσής του και αυτό θα πληρώσει το ΑΠΟΕΛ. Όχι ολόκληρο το συμβόλαιο όπως απαιτεί ο νομικός σύμβουλος του κ. Πουρσαϊτίδη».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ