Η σημερινή εμφάνιση της Ομόνοιας στο «Τσίρειο» κόντρα στον Απόλλωνα, είναι κοινώς αποδεκτό πως δεν ήταν και η αναμενόμενη. Οι πράσινοι σπατάλησαν 40 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να… μπουν στο παιχνίδι και όταν το έκαναν ήταν ήδη πίσω στο σκορ. Και όταν πήγαν να αλλάξουν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα παιδαριώδης λάθος, σφράγισαν την… ήττα.

Η Ομόνοια στην σημερινή της παρουσία στη Λεμεσό, «ξεγύμνωσε» όλα τα προβλήματα που την ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα (και όχι μόνο) και αφορούν κυρίως τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ όταν είναι πλήρης, σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της, όμως τι γίνεται όταν δεν είναι;

Έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σήμερα συμπλήρωσε εφτά ήττες, που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση την τελευταία 10ετία. Για την ιστορία, η χειρότερη ήταν την χρονιά πριν έρθει ο Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια (2018-19) όταν την 17η αγωνιστική μετρούσε ήδη 8 ήττες.

Είναι λογικό ο κόσμος να ανησυχεί, καθώς μεταγραφές στο προσκήνιο δεν φαίνεται να υπάρχουν, όμως ο ίδιος ο Μπεργκ στη διάσκεψη Τύπου δεν έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος. Ο Νορβηγός πιστεύει στο ρόστερ και τις δυνατότητες της ομάδας.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ