Η ΠΑΕΕΚ συνεχίζει να εκπλήσσει με την απόδοσή της στο πρωτάθλημα και καταφέρνει να παίρνει βαθμούς ακόμα και σε παιχνίδια που είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Βέβαια για να ακριβολογούμε, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη, σε κάθε παιχνίδι κάνει και μία υπέρβαση, καθώς το ρόστερ της δεν είναι το μεγαλύτερο, ενώ είναι γνωστό πως έχει το μικρότερο μπάτζετ του πρωταθλήματος.

Η προσφυγική ομάδα όμως έχει δημιουργήσει έναν δικό της «Δρόμο του Μεταξιού». Ανοίγοντας σχέσεις με μία περιοχή της Ευρώπης που παράγει πολλούς και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, ενισχύεται με ταλέντα που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Ο λόγος για τις χώρες της Ολλανδίας (κυρίως) και προσφάτως του Βελγίου. Από πέρσι η ομάδα της Κερύνειας είχε στο δυναμικό της τους Γιάνσεν, Έσελινκ και Τίμερμανς, που τους πλαισίωσε φέτος οι Σουμαόρο. Στην μεταγραφική του Ιανουαρίου ήρθε ο Μιτλς, ο Γουαμπέλο και μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ο Κααϊμάλεν. Συνολικά εφτά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από αυτή τη χώρα.

Βέβαια το γεγονός πως έχασε τον Γιάνσεν και τον Έσελινκ χωρίς στην ουσία να έχει οικονομικό όφελος, έχει βάλει την διοικητική ομάδα σε σκέψεις για να μπορέσει να επωφεληθεί από τέτοιους ποδοσφαιριστές στο άμεσο μέλλον.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ