Ο Αχιλλέας Νικολάου μίλησε στον Πάνο Λάρκο και στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital TV για την πορεία της Ανόρθωσης.

“Είχα μια αγωνία πως θα ήταν η ομάδα μετά από ένα μήνα απραξίας. Το χάρηκα γιατί μετά από ένα μήνα ο προπονητής είχε την ομάδα σε ετοιμότητα. Ήταν βελτιωμένη η ΑΕΛ οπότε η νίκη μας έχει χαραοποιήσει. Η πορεία μας είναι προς τα πάνω”.

“Το φετινό πρωτάθλημα είναι τόσο απρόβλεπτο που με μια νίκη, ήττα ή ισοπαλία ανατρέπονται τα πάντα. Υπάρχουν ο Άρης και η Πάφος που δημιουργούν συναγωνισμό για την εξάδα.  Θα επηρεάσουν οι κίτρινες, τραυματισμοί και ο κορωνοϊός. Οι ομάδες πρέπει να προσέχουν πολύ. Και πρέπει να έχουν βάθος στον πάγκο. Σε πολλά ματς παίρνουν πολλές κίτρινες. Πρέπει οι ομάδες να μειώσουν τις αχρείαστες κίτρινες κάρτες”

“Οι πιθανότητες υπάρχουν όμως δεν ασχολούμαι με προβλέψεις. Αν η ομάδα έχει την σταθερότητα, τη σοβαρότητα και μειωμένες κίτρινες κάρτας θα έχει το προβάδισμα για την εξάδα. Τώρα ο στόχος είναι η εξάδα και μετά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από εκεί”

“Ο Τιμούρ είναι ο καταλύτης της πορείας της ομάδας. Αν μας βγει και η δεύτερη μεταγραφή. Ο Νοβότνι έδειξε στοιχεία πως μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και τον προπονητή. Διότι υπάρχει μεγάλη πίεση”

“Εναλλάσσονται οι ομάδες στην πρώτη θέση. Η ΑΕΚ έδειξε εξαιρετική εικόνα, ο Απόλλωνας ήταν πιο πολύ καιρό σε ψηλό επίπεδο όμως ήρθαν οι τραυματισμοί. Αυτά είναι τα απρόβλεπτα. Και ο Άρης μου άρεσε και η Πάφος. Και η ΠΑΕΕΚ είναι πολύ καλή, και η Δόξα. Ακόμα και ο Εθνικός μας δυσκόλεψε πολύ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Υπάρχει δυναμική σε όλες τις ομάδες”.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ