Δεκάδες θαυμαστές του Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως και δημοσιογράφοι, βρέθηκαν τη Δευτέρα (17/1) στο αεροδρόμιο “Νίκολα Τέσλα” για να υποδεχθούν τον Σέρβο τενίστα που επέστρεψε στην πατρίδα του, ωστόσο ο ίδιος τους απέφυγε και δεν παραχώρησε καμία δήλωση.

Μετά από την οριστική αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεσή του Νόβακ Τζόκοβιτς και συγκεκριμένα την αναγγελία της αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου που εξέτασε την ένσταση που είχε καταθέσει για ν’ ανατρέψει την άρση της visa από το Υπουργείο Μετανάστευσης, ο Σέρβος τενίστας είχε την υποχρέωση να αποχωρήσει άμεσα από τη Μελβούρνη.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (16/1) ο Νο1 στον κόσμο αναχώρησε με προορισμό το Ντουμπάι και από εκεί με άλλη πτήση έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) στο Βελιγράδι.

Τον Σέρβο τενίστα πήγαν στο αεροδρόμιο “Νίκολα Τέσλα” να υποδεχθούν δεκάδες θαυμαστές του, που τον περίμεναν κρατώντας σημαίες της χώρας, ενώ εκεί βρέθηκαν και πολλοί δημοσιογράφοι. Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς τους απέφυγε και δεν προχώρησε σε καμία δήλωση.

Οι δεκάδες Σέρβοι που περίμεναν για να υποδεχθούν τον Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι
Οι δεκάδες Σέρβοι που περίμεναν για να υποδεχθούν τον Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον αδερφό του στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον αδερφό του στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου AP PHOTO/DARKO BANDIC
Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς περιμένουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς για μία δήλωση, αλλά ο χώρος άφιξής του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις
Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς περιμένουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς για μία δήλωση, αλλά ο χώρος άφιξής του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC
Η πτήση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Ντουμπάι την ώρα της άφιξής της στο Ντουμπάι
Η πτήση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Ντουμπάι την ώρα της άφιξής της στο Ντουμπάι AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ