• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Σκορ με Cash Back για την επίσκεψη του Απόλλωνα στην Πάφο και πολλά γκολ σε ζωντανή μετάδοση
22/01/2022 10:24

Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Το πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου συνεχίζεται σήμερα με δύο ενδιαφέροντες αγώνες. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίσαμε τρεις αναμετρήσεις που είναι πολύ πιθανό να έχουν πολλά γκολ και θέαμα.

Νωρίς το απόγευμα (17:00) η Πάφος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού και υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 2ηθέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ Λάρνακας, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Άρη Λεμεσού. Η ομάδα της Πάφου δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος αφού είναι αήττητη εντός έδρας με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει επτά βαθμούς διαφορά από τον Απόλλωνα ο οποίος έρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του στους έξι τελευταίους αγώνες. Στην Bet on Alfa η νίκη της Πάφου προσφέρεται σε απόδοση 2.60, η ισοπαλία στο 3.30, η νίκη του Απόλλωνα στο 2.50, το Over 2.5 στο 2.30, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 2.00. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.55.

Η Πάφος έχει επτά ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και οι έξι από αυτές είχαν τελικό σκορ 1-1. Το συγκεκριμένο σκορ είχαν και οι δύο ισοπαλίες που έχει κάνει ο Απόλλωνας. Στον σημερινό τους αγώνα το σκορ 1-1 έχει απόδοση 5.50 και στην Bet on Alfa έχει το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash BackH Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Λίγο αργότερα (19:00) η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται τον ουραγό Εθνικό Άχνας. Η γηπεδούχος έχει κάνει πέντε ήττες και μία νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες της. Έχει σκοράρει μόνο στους δύο από τους εννέα πιο πρόσφατους. Ο Εθνικός έρχεται από τέσσερις σερί ήττες στις οποίες σκόραρε μόνο ένα γκολ και δέχτηκε συνολικά οκτώ. Στην Bet on Alfa η νίκη της ΑΕ Λεμεσού προσφέρεται σε απόδοση 1.55, η ισοπαλία στο 3.85, η νίκη του Εθνικού στο 5.50, το Over 2.5 στο 1.95, το Under 2.5 στο 1.75 και το Goal/Goal στο 2.00. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η Μάντσεστερ Γιουν. παρόλο που δεν πείθει παραμένει αήττητη στους εννέα τελευταίους αγώνες της με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Βρίσκεται στην 7ηθέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την Γουέστ Χαμ(17:00) η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την Λιντς με σκορ 3-2. Πριν από αυτή την ήττα είχε τρεις σερί νίκες. Η φιλοξενούμενη στους πέντε τελευταίους αγώνες της έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. προσφέρεται σε απόδοση 1.95, η ισοπαλία στο 3.70, η νίκη της Γουέστ Χαμ στο 3.60, το Over 2.5 στο 1.65, το Under 2.5 στο 2.20 και το Goal/Goal στο 1.60. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και το Over 3.5 στο 2.50.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο τριπλός συνδυασμός «Νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. & Over3.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 4.24 από την Bet on Alfa

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Στα πλαίσια της Bundesliga στις 16:30 μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μέσω LiveStreaming στην Bet on Alfa την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Ντόρτμουντ στην οποία αναμένονται πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα. Η Χόφενχαϊμ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας. Έχει κάνει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. Στους επτά από τους εννέα αγώνες της ως γηπεδούχος σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ. Η Ντόρτμουντ στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της έκανε «Over 4.5 & Goal/Goal». Στους 19 αγώνες της για το πρωτάθλημα έχει κάνει μόνο μία ισοπαλία. Στην Beton Alfa η νίκη της Χόφενχαϊμ προσφέρεται σε απόδοση 3.05, η ισοπαλία στο 3.85, η νίκη της Ντόρτμουντ στο 2.10, το Over 2.5 στο 1.40, το Under2.5 στο 2.80, το Over 3.5 στο 2.00 και το Goal/Goalστο 1.40.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.60

Νίκη Χόφενχαϊμ & Over 2.5 – Απόδοση 3.85

Νίκη Χόφενχαϊμ & Goal/Goal – Απόδοση 4.40

Νίκη Ντόρτμουντ & Over 2.5 – Απόδοση 2.60

Νίκη Ντόρτμουντ & Goal/Goal – Απόδοση 3.15

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.20

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfaπροσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα. 

Οι φίλοι της Serie A μπορούν στις 21:45 να παρακολουθήσουν την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάτσιο και την Αταλάντα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on AlfaΗ γηπεδούχοςστους επτά από τους δέκα εντός έδρας αγώνες της σκόραρε από τουλάχιστον τρία γκολ. Η Αταλάντα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα ως φιλοξενούμενη. Μετράει εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες στους έντεκα εκτός έδρας αγώνες της. Στην Bet on Alfa η νίκη της Λάτσιο προσφέρεται σε απόδοση 2.75, η ισοπαλία στο 3.55, η νίκη της Αταλάντα στο 2.35, το Over 2.5 στο 1.60, το Under 2.5 στο 2.30, το Over 3.5 στο 2.40 και το Goal/Goal στο 1.50. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Το ειδικό στοίχημα «Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα» προσφέρεται από την Bet on Alfa σε απόδοση 3.90.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:- Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.- Bonus στα παρολί μέχρι 50%- Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm