• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Νέα στρατηγική συνεργασία Public και iRepair φέρνει μια νέα εμπειρία service στα καταστήματα Public.
25/01/2022 09:55

Τη συμφωνία επισφραγίζει η απόκτηση από το Public Group μεριδίου 50% στην iRepair

Το Public Group ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με την iRepair, την κορυφαία εταιρεία επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών. Στα επόμενα χρόνια, η πρωτοποριακή αυτή συνέργεια θα φέρει στα καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο την πιο ολοκληρωμένη και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών στο κομμάτι του service. Για την επισφράγιση της συνεργασίας, το Public Group αποκτά μερίδιο 50% στην iRepair. O Chris Humbert, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της iRepair, ως CEO και μέτοχος πλειοψηφίας θα ηγηθεί της ανάπτυξης του νέου σχήματος.

Η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της iRepair ξεκινά με 4 σημεία service iRepair στην Ελλάδα. Επιπλέον σημεία service iRepair σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημιουργηθούν το 2022 και το 2023, με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας after sales support που θα δραστηριοποιείται σε 100+ φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024.

Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public, με δημοφιλείς για τους καταναλωτές επισκευές, όπως είναι των οθονών και μπαταριών, μεταξύ άλλων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία για τον πελάτη, η άμεση επισκευή, και η υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, χάρη στην εξιδεικευμένη ομάδα της iRepair. Για παράδειγμα, οι πελάτες του καταστήματος Public στο Σύνταγμα θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή απολαμβάνουν έναν καφέ στο Public Café.

Επίσης, καθώς οι τεχνικοί της iRepair είναι από τους λίγους στην Ελλάδα και την Κύπρο που διαθέτουν πιστοποίηση από την Apple ώστε να αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone, iPad, iMac και MacBook με αυθεντικά ανταλλακτικά, η συνεργασίαεπεκτείνει και την  πρόσβαση των πελατών στηνεγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής. Σταδιακά θα ενταχθούν στα σημεία service iRepair στα καταστήματα Public και άλλες πρωτοπόρες για την αγορά υπηρεσίες. 

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group, αναφέρει: «Η επένδυση στην iRepair επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε ισχυρές συνεργασίες με μοναδικά οφέλη για τους πελάτες μας. Φέρνουμε πλέον στα Public τις ποιοτικές υπηρεσίες της iRepair – με άμεση επισκευή συσκευών – γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη. Με τον Chris μοιραζόμαστε την ίδια αρχή, να παρέχουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας που χτίζουν διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης».

Από την πλευρά του, ο Chris Humbert, ιδρυτής και CEO της iRepair  σχολίασε: «H iRepair έχει αποδείξει ότι είναι η πιο αποτελεσματική στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα κι έχει επάξια κατακτήσει τον τίτλο της ως πρωτοπόρου όχι μόνο στις επισκευές αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Η συνεργασία της iRepair με το Public Group, ηγέτη στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών, συνεισφέρει στη διαμόρφωση ενός απόλυτα λειτουργικού και καινοτόμου μοντέλου εμπειρίας service. Αυτή η συνεργασία είναι για εμένα ξεκάθαρα η σηματοδότηση μιας νέας εποχής, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία να θέτουμε ως βασική προτεραιότητα την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη».


btm