Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Μάριος Ονησιφόρου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα για το σημερινό λεμεσιανό ντέρμπι κυπέλλου στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, και όχι μόνο.

«Η ομάδα δεν βρίσκεται μέσα στους στόχους της στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε σήμερα ότι θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για να βάλει τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού. Είναι ολοφάνερο πως φέτος έγιναν αρκετά λάθη, το παράξενο είναι ότι ο πρόεδρος έδωσε αρκετά χρήματα αλλά κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. Σίγουρα ορισμένοι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους να προσαρμοστούν, να βρουν τα πατήματά τους, τη ψυχολογία τους για να αποδόσουν. Σας θυμίζω την περίπτωση με τον Ορλάντο Σα, που δεν έκανε καλή αρχή και όλοι έλεγαν ότι είναι “πατάτα”», είπε.

Και συνέχισε μετά από σχετική ερώτηση: «Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Θα χρειαστούν τον χρόνο τους, στο προηγούμενο παιχνίδι ο Μιλιντσεάνου και ο Μαρόσα έδειξαν κάποια δείγματα γραφής. Τον Μπαλντέ τον γνωρίζουμε και πιστεύω μπορεί να προσφέρει, ενώ για τον Μέγερι τι να πούμε, έπαιξε στον Ολυμπιακό Πειραιώς».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ