Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη, μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

Αρχικά: “Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πραγματικά προσπάθησαν σήμερα. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο. Μια φάση ο αντίπαλος, μια φάση εμείς, η δικιά μας ήταν λίγο καλύτερη. Η ποιότητα των ομάδων δεν είναι τέτοια για ένα ημίχρονο να υπάρχουν δυο φάσεις. Ξεκινώντας το 2ο ημίχρονο ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση. Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες. Έγιναν λίγο δύσκολα τα πράγματα. Πάλι όμως δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το έβαλε ο αντίπαλος και κέρδισε. Υπάρχει και το 2ο ημίχρονο.”

Η κόκκινη ήταν κομβική; “Νομίζω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ματς.”

Για τον Μηνά Αντωνίου γιατί δεν παίζει; “Να σας ρωτήσω. Σε ποια θέση αγωνίζεται ο Μηνάς Αντωνίου; Ο δεξιός μπακ είναι κακός; Πρέπει να γίνει καλύτερος για να παίξει.”

Για τους Μπαλντέ και Μαρόσα; “Ο Μπαλντέ είναι σε πίσω σε φυσική κατάσταση. Πάρα πολύ πίσω. Δεν είναι εύκολο. Ο Μαρόσα είχε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας και θεώρησα πως πρέπει να τον προφυλάξω.”

Που μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ; “Έχω γνώση στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Αν πάρεις δυο ματς μπορείς να αλλάξεις πολλά. Αν μπορέσουμε την Δευτέρα να είμαστε καλύτεροι τότε θα είναι ένα καλό βήμα”.

Για τον επόμενο αγώνα με τον Άρη; “Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τον Άρη”.

Για την πορεία της ΑΕΛ; “Έχουμε δρόμο μπροστά μας.”

Τι θα αλλάζατε τώρα που τέλειωσε το παιχνίδι; “Θα άλλαζα τον Τόρες στο ημίχρονο για να μην αποβληθεί. Τους είπα στο ημίχρονο πως θέλω να είμαστε ήρεμοι. Ήταν η μοναδική εντολή που ζήτησα. Ζήτησα απ’ όλους να μην χάσουν το μυαλό τους.”ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ