Η προσμονή για τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστική στη Β’ κατηγορία είναι μεγάλη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάχες για όλα τα γούστα αλλά και ένα σπουδαίο ντέρμπι για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Πρόκειται για τον αγώνα (μετάδοση στη Cablenet) της Καρμιώτισσας με τον Ερμή Αραδίππου.
Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να επιστρέψουν στην Α’ κατηγορία, οπότε το σημερινό παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία.Σε καλύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα των Πολεμιδιών, η οποία είναι 3η και απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Έτσι θέλει είτε να διατηρήσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Σαλαμίνα, είτε ακόμα και να τη μειώσει. Από την άλλη η ομάδα των Πολεμιδιών είναι σε πιο μειονεκτική θέση, καθότι είναι στην 6η θέση, έχοντας οκτώ βαθμούς λιγότερους από την 1η θέση αλλά και τρεις από την 4η που οδηγεί στην άνοδο. Μοιάζει να έχει μεγαλύτερη ανάγκη για να κερδίσει, καθώς εάν δεν το κάνει και μάλιστα εάν ηττηθεί, τότε το τρένο της ανόδου θα απομακρυνθεί επικίνδυνα. Επιπλέον μετράει ήδη τρία συνεχόμενα αποτελέσματα και δεν θέλει με τίποτα να μείνει για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Αναμένεται πως θα διεξαχθεί ένα πραγματικό ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί η Νέα Σαλαμίνα, η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αγία Νάπα. Το παιχνίδι φαντάζει εύκολο στα χαρτιά, αλλά μόνο τέτοιο δεν είναι. Οι πορτοκαλί έχουν κερδίσει την Ένωση και στο προηγούμενο ματς τον Ερμή, που σημαίνει πως έχουν καλή ομάδα. Άρα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να φύγουν με το διπλό και να παραμείνουν στην κορυφή. Το θετικό είναι πως προέρχονται από τέσσερεις σερί νίκες και έχουν καλή ψυχολογία για να πάρουν τη νίκη. Δύσκολη έξοδο έχει η Ένωση που αντιμετωπίζει τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου και θέλει να χτίσει σερί νικών. Αντίθετα οι άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, ο Ακρίτας Χλώρακας και η Αλκή Ορόκλινης αγωνίζονται εντός έδρας με Αχυρώνα Λιοπετριού και Ομόνοια 29ης Μαΐου αντίστοιχα. Τέλος μάχες στα πιο χαμηλά θα γίνουν μεταξύ της Ομόνοιας Αραδίππου και της Αναγέννησης, του Ολυμπιά με τον ΑΣΙΛ και του Οθέλλου με τον Ονήσιλου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ