Το ζήσαμε και αυτό στο ποδόσφαιρο μας αφού μετά από απόφαση Δικαστηρίου για πρώτη φορά στην Κύπρο, ποδοσφαιριστής καταδικάζεται για ποντάρισμα σε στοίχημα υπέρ της ομάδας του!!!

Αυτό συνέβη όταν η Αστυνομία μετά από στοιχεία που συνέλεξε παρέπεμψε στο δικαστήριο μία υπόθεση στοιχηματισμού από παίκτη ομάδας Γ΄κατηγορίας.

Ο συγκεκριμένος παίκτης πόνταρε ένα σημαντικό ποσό υπέρ της νίκης της ομάδας του και αν αυτό σας φαίνεται σωστό τότε πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι. Στο δικαστήριο αποφάσισαν ότι και αυτό είναι παράνομο (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ), οπότε από σήμερα να ξέρουν όλοι οι παίκτες και παράγοντες ομάδων στο νησί μας ότι αν κάνουν κάτι παρόμοιο και εντοπιστούν θα πάνε δικαστήριο!!!

Το δικαστήριο αποφάσισε για την ιστορία να επιβάλλει πρόστιμο 900 ευρώ στον παίκτη, απόφαση που ήταν επιεικής λόγω του ότι στοιχημάτισε υπέρ της ομάδας του. Όμως το μήνυμα που στάλθηκε είναι ότι θα είναι πολύ πιο αυστηρή η δικαιοσύνη από εδώ και πέρα.

ΑΛΚΗΣ ΜΠΟΤΣΟΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ