Ολοένα και εντείνονται οι μάχες στα υψηλά σκαλοπάτια στη Β’ κατηγορία για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, όπως φυσικά και για τα χαμηλά στρώματα.

Από το σημερινό «μενού» που περιλαμβάνει εφτά αγώνες, οι «προβολείς πέφτουν» στα Πολεμίδια, εκεί που η πρωτοπόρος Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι που είναι στην κορυφή και στο +1 από τη Νέα Σαλαμίνα (έχει ματς λιγότερο), επιθυμούν να πάρουν το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνουν εκεί, αλλά και να αφήσουν τον Ακρίτα πίσω με τέσσερεις βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα της Χλώρακας ψάχνει το διπλό που μπορεί να τη στείλει ακόμα και στην 1η θέση, εάν έχει απώλειες η Σαλαμίνα. Αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, με τον νικητή να αποκτά ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Αμμοχώστου, που φιλοξενεί τον Οθέλλο Αθηαίνου στο «Αμμόχωστος», για να πάει ακόμα και 1η. Το ίδιο επιδιώκει και η Ένωση, η οποία φιλοξενεί τον Αχυρώνα Λιοπετρίου στο Παραλίμνι και ψάχνει το τρίποντο που θα την ανεβάσει σίγουρα μια θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Ο Ερμής Αραδίππου βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αφού είναι στο -6 από την τετράδα. Γι’ αυτό το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου είναι μονόδρομος.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στα χαμηλά στρώματα. Ντέρμπι θα γίνει μεταξύ της Αγίας Νάπας και της Ολυμπιάς Λυμπιών, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά τριών βαθμών. Οι πορτοκαλί είναι σε χειρότερη θέση, αφού είναι προτελευταίοι. Μεγάλη μάχη θα γίνει και μεταξύ του ΑΣΙΛ Λύσης και της Ομόνοιας Αραδίππου. Οι γηπεδούχοι είναι στον πάτο της βαθμολογίας ενώ οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν τέσσερεις βαθμούς.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORT


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ