• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Cash Back, Combos, Build & Bet, Ειδικά και Live Streaming / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa
09/04/2022 14:23
Cash Back, Combos, Build & Bet, Ειδικά και Live Streaming / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έρχεται από τρεις σερί ήττες στις οποίες δέχτηκε από ακριβώς δύο γκολ. Βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού τον οποίο υποδέχεται σήμερα στις 19:00. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί ισοπαλίες και όπως φαίνεται και στις αποδόσεις ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται πολύ αμφίρροπος.

Στην Bet on Alfa η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται σε απόδοση 2.50, η ισοπαλία στο 3.15, η νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού στο 2.70, το Over 2.5 στο 2.15, το Under 2.5 στο 1.60 και το Goal/Goal στο 1.85. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 16.00, το Χ/Χ στο 4.60, το 2/Χ στο 16.00, η ανατροπή 2/1 στο 36.00 και η ανατροπή 1/2 στο 38.00.Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να κάνει νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, έκανε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Δέχτηκε συνολικά εννέα γκολ και σκόραρε τρία. Υποδέχεται την Τσέλσι (17:00) η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας με σκορ 4-1. Πριν από αυτή την ήττα είχε πέντε σερί νίκες. Μεσοβδόμαδα έχασε εντός έδρας από την Ρεάλ με σκορ 3-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Champions League.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Σαουθάμπτον προσφέρεται σε απόδοση 3.95, η ισοπαλία στο 3.60, η νίκη της Τσέλσι στο 1.90, το Over 2.5 στο 1.85, το Under 2.5 στο 1.90 και το Goal/Goal στο 1.80.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.20

Νίκη Τσέλσι. & Over 2.5 – Απόδοση 6.40

Νίκη Τσέλσι & Goal/Goal – Απόδοση 2.80

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga με εννέα βαθμούς περισσότερους από την Ντόρτμουντ που την ακολουθεί. Στους επτά από τους εννέα πιο πρόσφατους αγώνες της δέχτηκε γκολ. Υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ η οποία έχει σκοράρει στους δεκάξι από τους δεκαεπτά τελευταίους αγώνες της. Αναμένεται θεαματικός αγώνας τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming στην Bet on Alfa στις 16:30.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Μπάγερν προσφέρεται σε απόδοση 1.12, η ισοπαλία στο 9.40, η νίκη της Αουγκσμπουργκ στο 16.00, το Over 3.5 στο 1.55, το Under 3.5 στο 2.40 και το Goal/Goal στο 1.80.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 2.30

1ο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – Απόδοση 3.65

2ο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – Απόδοση 2.85

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας combo με δύο ή περισσότερα σκέλη. Ενδεικτικά:

Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal & Over 4.5 – Απόδοση 2.99

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Το αήττητο σερί της Γιουβέντους σταμάτησε με την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ με σκορ 1-0. Επισκέπτεται την Κάλιαρι η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες στις οποίες σκόραρε μόλις ένα γκολ. Η Γιουβέντους έχει φοβερή παράδοση κόντρα στην Κάλιαρι και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον συγκεκριμένο αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa στις 21:45.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Κάλιαρι προσφέρεται σε απόδοση 5.60, η ισοπαλία στο 3.90, η νίκη της Γιουβέντους στο 1.60, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 2.00.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Νίκη Γιουβέντους και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 4.00

Να σκοράρει η Γιουβέντους και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 2.55

Νίκη Γιουβέντους με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά – Απόδοση 2.75

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm