• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ειδικά Στοιχήματα, Cash Back, Combo για το Champions League / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa
13/04/2022 13:18

Σήμερα θα κριθούν τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League. Είναι επαναληπτικοί και είναι χρήσιμο να θυμάστε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν υπάρχει ισοπαλία στο σύνολο των τερμάτων των δύο ομάδων και στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Και οι δύο αγώνες ξεκινάνε στις 22:00.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε στον πρώτο αγώνα με σκορ 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας και η πρόκριση θα κριθεί στον σημερινό επαναληπτικό. Σε κανέναν από τους τέσσερις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της δεν κατάφερε να νικήσει. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με σκορ 1-0 εκτός έδρας από την Μαγιόρκα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ με σκορ 2-2. Με αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε τον ένα βαθμό διαφορά από την αντίπαλό της. Έχοντας το προβάδισμα του 1-0 από τον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στη Μαδρίτη.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρεται σε απόδοση 4.60, η ισοπαλία στο 3.55, η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο 1.75, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 1.90.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα της Bet on Alfa:

Παράταση + Γκολ στην παράταση / Απόδοση 9.00

Μάντσεστερ Σίτι – Νίκη και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 4.70

Μάντσεστερ Σίτι – Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.80

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 18.00, το Χ/Χ στο 5.20 και το 2/Χ στο 17.00.Τα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Λίβερπουλ έκανε σπουδαία νίκη στην Πορτογαλία με σκορ 3-1 επί της Μπενφίκα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Τις δώδεκα προηγούμενες φορές που νίκησε εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα σε νοκ άουτ του Champions League προκρίθηκε. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με έναν βαθμό διαφορά.

Η Μπενφίκα δεν θα έχει εύκολο έργο στον σημερινό αγώνα αφού η ψυχολογία και η φόρμα είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Στους έξι εκτός έδρας αγώνες της στη διοργάνωση έχει κάνει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 1.27, η ισοπαλία στο 6.00, η νίκη της Μπενφίκα στο 9.00, το Over 2.5 στο 1.40, το Under 2.5 στο 2.80 και το Goal/Goal στο 1.80.

Στην ενότητα Combo θα βρείτε ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal / Aπόδοση 2.00

Νίκη Λίβερπουλ & Over 3.5 / Aπόδοση 2.30

Νίκη Λίβερπουλ & Goal/Goal / Aπόδοση 2.45

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa μπορείτε να φτιάξετε οποιονδήποτε συνδυασμό σκεφτείτε. Ο τριπλός συνδυασμός «Νίκη Λίβερπουλ & Goal/Goal & Over 3.5» προσφέρεται σε απόδοση 2.90.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm