• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Σπουδαία ντέρμπι με Cash Back, Combos, Build & Bet και Ειδικά / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa
19/04/2022 11:41
Σπουδαία ντέρμπι με Cash Back, Combos, Build & Bet και Ειδικά / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στα πλαίσια της Premier League η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουν. (22:00) και για το Κύπελλο Ιταλίας η Ίντερ υποδέχεται την Μίλαν.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον κάθε αγώνας είναι κρίσιμος για την κατάκτηση του τίτλου και για τις δύο ομάδες. Στους έντεκα τελευταίους αγώνες της έχει δέκα νίκες και μία ισοπαλία. Ως γηπεδούχος παραμένει αήττητη με δώδεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Μάντσεστερ Γιουν. βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχει ως στόχο μία θέση στην τετράδα. Στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ έχει κάνει μόνο μία νίκη.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 1.38, η ισοπαλία στο 5.20, η νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. στο 7.00, το Over 2.5 στο 1.50, το Under 2.5 στο 2.60 και το Goal/Goal στο 1.70.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.00

Νίκη Λίβερπουλ & Over 2.5 – Απόδοση 1.75

Νίκη Λίβερπουλ & Over 3.5 – Απόδοση 2.65

Νίκη Λίβερπουλ & Goal/Goal – Απόδοση 5.60

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 6.20

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 1.85

Να νικήσει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 2.85

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα – Απόδοση 3.45

1ο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – Απόδοση 3.90

2ο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – Απόδοση 2.90

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας combo με δύο ή περισσότερα σκέλη. Ενδεικτικά:

Goal/Goal & Over 3.5 γκολ & Over 9.5 κόρνερ – Απόδοση 3.61

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Ίντερ υποδέχεται την Μίλαν. Πρόκειται για τον επαναληπτικό, ο πρώτος αγώνας είχε τελειώσει ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0). Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αν ο αγώνας τελειώσει με σκορ 0-0 στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Η Ίντερ έχει βρει ρυθμό, νίκησε τους τρεις τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Η Μίλαν δεν έχει δεχτεί γκολ στους έξι τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα και οι πέντε από αυτούς ήταν Under 1.5.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Ίντερ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η ισοπαλία στο 3.25, η νίκη της Μίλαν στο 3.35, το Over 2.5 στο 1.85, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 1.75.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 15.00, το Χ/Χ στο 5.00, το 2/Χ στο 15.00, η ανατροπή 2/1 στο 29.00 και η ανατροπή 1/2 στο 42.00. Το σκορ 1-1 έχει απόδοση 6.40.

Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa. Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.


btm