Η τιμωρία του Βούγιαντιν Σάβιτς από τον αθλητικό δικαστή σε συνδυασμό με την απουσία του Ανδρέα Καρώ λόγω καρτών (είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ) αναγκάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή να επικεντρωθεί περισσότερο στην οπισθοφυλακή σε σχέση με όποια άλλη γραμμή.

Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού έχουν απομείνει τρεις καθαρόαιμοι στόπερ και αναφερόμαστε στον Βινίσιους για τον οποίο όλοι εύχονται να συνεχίσει από εκεί που έμεινε απεναντι στον Άρη, ο Έσελιγκ και ο νεαρός Πάρης Πολυκάρπου ο οποίος θεωρείται σχεδόν απίθανο να πάρει θέση βασικού σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και αυτό λόγω των ολιγόλεπτων συμμετοχών του. Ο Ολλανδός είναι αυτός που εκτός απροόπτου θα κληθεί να καλύψει σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος το οποίο ίσως αποδηχθεί και  καθοριστικό για την αλλαγή σκηνικού στη πρωτοπορία της βαθμολογίας.

 Ο 22χρονος κεντρώος αμυντικός  θα σηκώσει ένα απίστευτο βάρος σε μια ευαίσθητη γραμμή και οφείλει  να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του υπέδειξε πριν από λίγους μήνες  η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων». Να σημειώσουμε ότι Βινίσιους και Εσελιγκ  έχουν συνυπάρξει περίπου για 65 λεπτά σε συνολικό χρόνο στη φετινή περίοδο.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ