Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας για την Ομόνοια Αραδίππου, η οποία κατάφερε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Μία χρονιά που δεν ξεκίνησε καλά για την Ομόνοια, η οποία μπήκε γρήγορα σε περιπέτειες και φλέρταρε πολλές φορές με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως δύο αγωνιστικές πριν το τέλος κατάφερε και μαθηματικά να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Για να συμβεί όμως αυτό έβαλε το λιθαράκι του ο Αιμίλιος Τέκκης, ο προπονητής που ανέλαβε την Ομόνοια στις 26 Ιανουαρίου στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και κατάφερε τέσσερις μήνες μετά να την βγάλει από τη δύσκολη θέση και να της εξασφαλίσει την παραμονή.

Όταν τα «περιστέρια» ήταν στην τελευταία θέση, λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και ένας από αυτούς ήταν και ο Αιμίλιος Τέκκης.

Ο Κύπριος τεχνικός σε 15 αγώνες κατάφερε να πετύχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέχτηκε πέντε ήττες, μαζεύοντας 20 βαθμούς, οι οποίοι ήταν πέρα για πέρα αρκετοί για να χαρίσουν την παραμονή στην Β’ Κατηγορία στην Ομόνοια Αραδίππου.

Ο Αιμίλιος Τέκκης δεν πραγματοποίησε μόνο καλή δουλειά στο βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και στο αγωνιστικό, καθώς η αγωνιστική παρουσία της Ομόνοιας ήταν αλλαγμένη ως προς το καλύτερο, με τους παίκτες των μπλε της Αραδίππου να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο κατοχής με ωραίες συνεργασίες.

Η αλλαγή που έφερε ο Τέκκης στην ομάδα ήταν μεγάλη, καταφέρνοντας έτσι να ολοκληρώσει τον στόχο της παραμονής στην Β’ Κατηγορία, δείχνοντας έτσι ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης για να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Θεόδωρος ΤσιολάκηςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ