Στον Super Sport FM μίλησε ο προπονητής της Αγίας Νάπας Πανίκος Σπύρου μετά τη νίκη της ομάδας του με 5-1 επί της Αλκής που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ολυμπιάδας Λυμπιών με τον ΠΟΞ τους ανεβάζει στην 14η θέση της βαθμολογίας, θέση η οποία εξασφαλίζει και την παραμονή.

Ο Κύπριος τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σημαντικότητα της νίκης απέναντι στην «Αθάνατη», τον στόχο της παραμονής, τις δυσκολίες της φετινής σεζόν και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του τελευταίου κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Αχυρώνα που με νίκη της Αγίας Νάπας της εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Επίσης ο Πανίκος Σπύρου πανηγύρισε και πρωτάθλημα με την Κ19 της Αγίας Νάπας στη Β’ Κατηγορία και μας μίλησε πως κατάφερε να είναι προπονητής και στην Κ19 μετά που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας.

Δείτε τα όσα μας είπε στο πιο κάτω βίντεο.

Θεόδωρος Τσιολάκης


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ