• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
H Kaley Cuoco ανταποκρίνεται με άριστα σε όλες τις προκλήσεις
13/05/2022 12:48

Η εξαιρετική δεύτερη σεζόν του The Flight Attendant, και οι προσεχείς συνεργασίες με Kevin Hart και Pete Davidson, κρατάνε την ηθοποιό για τα καλά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.

Οι βαλίτσες της ήταν έτοιμες, γεμάτες μπικίνι και αντηλιακά. Στα αγαπημένα της άλογα είχε ήδη πει αντίο. Και είχε προλάβει να ρίξει μια ματιά στο πού ακριβώς βρίσκονται οι Σπέτσες και τι μπορεί να κάνει όσο βρίσκεται εκεί.

Ναι, τόσο σίγουρη ήταν η 36χρονη Καλιφορνέζα, μετά από τόσες audition και zoom calls, ότι είχε στο τσεπάκι τον ρόλο δίπλα στον Daniel Craig. Εκείνον τον ρόλο στο Knives Out 2 (που γυρίστηκε στις Σπέτσες) ο οποίος, τελικά, κατέληξε στην Kate Hudson.

Με την ίδια να αναγκάζεται να αναβάλει για άλλη μια φορά το ταξίδι που τόσο θέλει (και θέλουμε) να κάνει στην Ελλάδα.

Εντάξει, μη στεναχωριέσαι. Σε καλό της βγήκε, αφού, λίγες ώρες μετά, προσγειώθηκε μπροστά της το σενάριο του Meet Cute.

Ενός extra hyped rom com με την ίδια στο ρόλο μιας γυναίκας που έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο παρελθόν και να διορθώσει όλα τα ελαττώματα του συντρόφου της (του Pete Davidson, με τον οποίο έγιναν φίλοι) προκειμένου να τον μετατρέψει στον τέλειο άντρα.

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα μακρυά από τον ρόλο της Penny από το Big Bang Theory (που προφανώς θα τη στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής της) και πιο κοντά στα role models της, Jennifer Aniston και Julia Louis-Dreyfus.

Εκείνες δηλαδή οι οποίες κατάφεραν να σταματήσουν να είναι ταυτισμένες  με τους ρόλους των Rachel (Friends) και Elaine (Seinfeld) αντίστοιχα.

Πετυχαίνοντας σε όλες τις προκλήσεις

Αν και προφανώς η φάση της Kuoco είναι πιο πολύ Aniston, όπως αποδεικνύει το έτερο μεγάλο προσεχώς της, η κωμική περιπέτεια Man From Toronto στην οποία θα τη δούμε το καλοκαίρι μαζί με τους Kevin Hart και Woody Harrelson.

Τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση. Γιατί, αν το ψάξεις λίγο βαθύτερα, θα συνειδητοποιήσεις ότι η  βαθύπλουτη βετεράνος (βλέπε 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο) δεν είναι απλώς μια χαριτωμένη τηλεοπτική τσιχλόφουσκα.

Απόδειξη Νούμερο 1, ότι αυτή επέλεξε ο Larry David για ένα μικρό -αλλά ουσιαστικό- ρόλο στην τελευταία σεζόν του Curb Your Enthusiasm. Εκεί που χρειάστηκε για πρώτη φορά στη ζωή της να αυτοσχεδιάσει τα πάντα (αφού σενάριο δεν υπήρχε). Ανταποκρινόμενη με επιτυχία σε άλλη μια πρόκληση.

Η οποία, μεταξύ μας, αποτελεί και μεγαλύτερο παράσημο για το ταλέντο της από ότι η υποψηφιότητά της για Emmy για την 1η σεζόν του The Flight Attendant, αφού, ως γνωστόν, το κριτήριο του Larry είναι αλάνθαστο. Και, επιπλέον, οι πάντες κάνουν ουρά και παρακαλάνε τους ατζέντηδές τους να τους δεχτεί στον κόσμο του.

Εντελώς απρόσμενα, για εμένα τουλάχιστον, η Cuoco, τρία χρόνια μετά το τέλος του Big Bang Theory, πήρε τη μοίρα της στα χέρια της με εξαιρετικά δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο.

The Flight Attendant, ένα προσωπικό της πρότζεκτ

https://youtube.com/watch?v=P8sEO07n7wg

Εκείνη ήταν που ανακάλυψε το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται τo The Flight Attendant, πήρε τα δικαιώματά του (εντελώς αλά Reese Witherspoon), απαίτησε να είναι και παραγωγός και πρωταγωνίστρια και τελικά κατέληξε να δικαιωθεί (από κοινό και κριτικούς).

Εκείνη ήταν που φρόντισε ώστε να είναι εξίσου αποτελεσματική (βλέπε 86% rating στο Rotten Tomatoes) και η 2η σεζόν του, που προβάλλεται από το Vodafone TV.

Παρότι θα ήταν πολύ εύκολο τα πράγματα να εξελιχθούν σε αχταρμά αφού υποτίθεται ότι η αγαπημένη μας αεροσυνοδός τώρα πια είναι νηφάλια, αλλά και ταυτόχρονα κατάσκοπος για τη CIA.

Μια επιτυχία που της έδωσε την επιβεβαίωση που χρειαζόταν προκειμένου να αφοσιωθεί ακόμη παραπάνω στην εταιρεία παραγωγής της, βάζοντας option για ακόμη δυο project.

Το αγαπησιάρικο A Season with mom σχετικά με το baseball ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μια μητέρα και την κόρη της και μια limited series για τη ζωή της θρυλικής Doris Day που προφανώς και είναι η δική της απόπειρα να χτυπήσει την εξώπορτα του θείου Όσκαρ.

Η δυσκολία στην προσωπική της ζωή

Πάντως, έτσι για να ξέρεις, ο λόγος που είναι τόσο πειστική στη 2η σεζόν του Flight Attendant, είναι εντελώς προσωπικός. Συγκεκριμένα ότι, ταυτόχρονα με τα γυρίσματα, επισημοποιήθηκε και το τέλος του 2ου της γάμου, με τον ιππέα Karl Cook, η κοινή αγάπη των οποίων για τα ζώα δεν ήταν αρκετή για να μείνουν μαζί.

Κάτι που τη διέλυσε εντελώς, αναγκάζοντάς τη να πάει για πρώτη φορά στη ζωή της σε ψυχοθεραπεία, να βγει και να βροντοφωνάζει πως δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ ξανά και να προσπαθεί επί ένα 7μηνο να αντιμετωπίσει διάφορα ψυχοσωματικά που εκδηλώθηκαν μέσω ενός τεράστιου εξανθήματος που έπιανε από το στομάχι της ως τα πόδια της.

«Έπρεπε να παίξω σε αυτές τις φορτισμένες συναισθηματικά σκηνές και μετά πήγαινα σπίτι και έκλαιγα για την προσωπική μου ζωή. Αν πραγματικά ελπίζω για κάτι στο μέλλον μου, σίγουρα είναι να μάθω να δίνω περισσότερο χρόνο σε μια σχέση».

Άσε που, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ταυτιστεί με αυτό ο μέσος άνθρωπος «Δεν μπορούσα καν να πάω στα άλογά μου γιατί μου θύμιζαν την προηγούμενη σχέση μου. Παρότι αυτά, τα άλογα μου, είναι εξαιρετικά σημαντικά για μένα. Αυτά με κρατούν σώας τα φρένας».

Τι μένει για το τέλος; Ότι η Kaley, με τα 30 χρόνια εμπειρίας, είναι φανερό ότι γνωρίζει ότι αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να χτίσει το μέλλον της. Καθώς, ως γυναίκα, όσο μεγαλώνει, τόσο στερεύουν για εκείνη οι ρόλοι που μπορεί να παίξει. Κάτι που δεν έχει αλλάξει, όσο woke και αν είναι η εποχή μας.

«Θέλω να πάρω μια ανάσα μεταξύ των δουλειών, κάτι που δεν έχω κάνει από την αρχή του Big Bang. Δεν έχω κάνει καν διακοπές, δεν θέλω. Η σκέψη να πάω κάπου ακόμα και για το Σαββατοκύριακο μου είναι ξένη. Μου αρέσει να δουλεύω. Θα προτιμούσα να δουλεύω παρά να κάνω ηλιοθεραπεία σε μια παραλία κάπου».

Για αυτό σου λέω, Kaley, η Ελλάδα είναι ιδανική για εσένα. Εδώ που πλέον και μπορείς να κάνεις τα γυρίσματά σου και να χαλαρώσεις. Σε περιμένουμε.

Πηγή: oneman.gr


btm