17/05/2022 10:27

Την Τρίτη, 17 Μαΐου, η Epic τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, που έχει καθιερωθεί από το 1969 και σηματοδοτεί την ίδρυση της Διεθνής Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU), αλλά και την υπογραφή της πρώτης Διεθνούς Σύμβασης Τηλεγράφου το 1865. H Epic γιορτάζει κάθε χρόνο αυτή την ημέρα, αφού συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της επικοινωνίας για όλο τον κόσμο.

Η Epic συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτη επικοινωνία και τεχνολογία αιχμής στους συνδρομητές της σε όλη την Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, σε εξοπλισμό και υποδομές, τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή ευρυζωνικότητα, εστιάζοντας σε αναβαθμίσεις νέας γενιάς που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο. Άλλωστε με αυτές τις έγκαιρες κινήσεις που είχαν ήδη γίνει σε επενδύσεις και αναβαθμίσεις του δικτύου, αλλά και λόγω της αφοσίωσης του ανθρωπίνου δυναμικού της, η εταιρεία ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη και ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αυξημένη κίνηση και τις πολλαπλάσιες ανάγκες που προέκυψαν, μέσα από τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Σήμερα, παρέχει πρόσβαση σε δίκτυα υψηλών ταχυτήτων με την τεχνολογία 5G, καθώς και με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της. Πρόκειται ουσιαστικά για μοναδικά έργα υποδομής για τις κυπριακές τηλεπικοινωνίες, σε ταχύτητες υλοποίησης που αποδεικνύουν τη δυναμική κουλτούρα ευελιξίας και αποφασιστικότητας εντός του οργανισμού.

Η αφοσίωση της εταιρείας για παροχή κορυφαίας εμπειρίας επικοινωνίας, επιβεβαιώνεται και από τις 5 βραβεύσεις τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς και την πρόσφατη 3η συνεχόμενη βράβευση της ως το Best Mobile Network in Test από την umlaut. Με το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic, οι συνδρομητές απολαμβάνουν ασύλληπτες ταχύτητες internet, καθώς και την αξιοπιστία και δυναμική του δικτύου, για μία επική εμπειρία επικοινωνίας σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Η Epic, το Νο1 δίκτυο κινητής in test, ως σημαντικός πυλώνας της ψηφιακής μετάβασης της Κύπρου, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στα επόμενα χρόνια  και στην προσπάθεια ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς. Γιορτάζοντας σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, παραμένει διαχρονικά πιστή στη δέσμευση της για να προσφέρει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ