Με αφορμή το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος ο Αμρ Ουάρντα και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση και βάσει των αναφορών γύρω από το μέλλον του, ο Ντιέγκο Ταβάνο, επικεφαλής της BSM Agency η οποία εκπροσωπεί τον Αιγύπτιο άσο, τοποθετήθηκε σε media στην Αίγυπτο.

Βάσει των δηλώσεών του, ο Ουάρντα έχει προτάσεις από Κύπριο και Ελλάδα μεταξύ των οποίων και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, κάτι που έχει γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν σε μία αποκάλυψη του ρεπόρτερ των Πειραιωτών, Κώστα Νικολακόπουλου.

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του τίποτα ο Ουάρντα και πρόσθεσε πως ο «πελάτης» του θα έχει συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες το ερχόμενο διάστημα.

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος. Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που έχει από Κύπρο, αλλά μου είπε ότι η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε: «Θα κάνει διακοπές για λίγες ημέρες την ερχόμενη εβδομάδα και μετά θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ