Οκτώ κενές θέσεις ήδη στο ρόστερ λόγω των αποχωρήσεων

Όπως συνηθίζεται σε κάθε ομάδα η οποία «τρέχει» για τον προγραμματισμό πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, το ξεκαθάρισμα με αυτούς που μένουν και φεύγουν είναι σε πρώτο πλάνο. Είτε έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, είτε όχι.

Όπως είναι γνωστό κι επισημοποιημένο, οι Λεάλ, Λαμπόικο, Παναδέρο (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους) και Ακοράν αποχώρησαν ήδη, ενώ σειρά θα πάρουν οι Νταρμπισάιαρ, Εσπινόσα, Ολατούντζι και πιθανότατα ο Τάντι, παρόλο που ο τελευταίος κατά πολλούς θεωρείται αξιόλογη επιλογή με μέλλον και ποδοσφαιριστής ο οποίος πρόσφερε. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Μικέλ Γκονθάλεθ.

Ήδη λοιπόν καταγράφονται οκτώ κενές θέσεις στους καταλόγους και το πλάνο αρχικά περιλαμβάνει έξι δεδομένες προσθήκες. Αυτές αφορούν σε τερματοφύλακα, αριστεροπόδαρο στόπερ, δύο μέσοι, εξτρέμ κι επιθετικό.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα όπως η κατάκτηση ενός εκ των δύο τίτλων επειδή απώλεσε σημαντικούς πόντους σε παιχνίδια όπου η σταθερότητα σε κάποιες θέσεις στο γήπεδο ήταν εμφανής και επηρέασε σημαντικά.

Οπόταν, ο Τσάβι Ρόκα και οι συνεργάτες του καλούνται να παρουσιαστούν πιο διαβασμένοι ένεκα και του δέλεαρ της Ευρώπης, διότι χωρίς μία ισχυρή ομάδα, σημαντικά οικονομικά οφέλη δύσκολα θα έρθουν.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ