Με νέο πρόσωπο αναμένεται να αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ομάδα της Λεμεσού

Ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν στην ΑΕΛ μπορεί να φτάσει ακόμα και διψήφιος εάν υπάρξει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση. Ο Ζόρζε Σίλας θα αξιολογήσει το ρόστερ και μαζί με τους συνεργάτες του θα αποφασίσει ποιοι του «κάνουν» ποιοι δεν ταιριάζουν στα πλάνα του και ποιοι θα αποχωρήσουν γιατί θεωρεί πως δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.

Χρειάζονται να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, που σημαίνει πως για να έρθουν αρκετοί παίκτες, πρέπει την ίδια ώρα να αποχωρήσουν και οι αντίστοιχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λεμεσού θα κινηθεί για τερματοφύλακα, για στόπερ, για ακραίους μπακ, για μέσο (όχι κόφτη), για εξτρέμ αλλά και για επιθετικό.

Με λίγα λόγια θα κάνει ολικό λίφτινγκ. Κατά πόσο όμως όλοι τους θα είναι βασικοί ή κάποιοι θα έρθουν ως επιπλέον λύσεις, θα φανεί στην πορεία. Επιπλέον για να έρθουν ξένοι, πρέπει να αδειάσουν θέσεις, που σημαίνει πως αρκετοί θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Αν μπορούμε να αναφερθούμε σε κάποια ζητήματα που αφορούν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ο Ρόμπερτ Μαζάν είναι εκτός πλάνου και προσπαθούν στην ΑΕΛ να βρουν λύση να λυθεί το συμβόλαιό του, ενώ ο Έουλερ Σίλβα έκανε δεύτερες σκέψεις και μάλλον θα αποδεχθεί την πρόταση.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ