• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Απολογισμός ΑΣΙΛ: «Είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»
26/05/2022 15:32
Απολογισμός ΑΣΙΛ: «Είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο ΑΣΙΛ Λύσης κάνει τον απολογισμό της χρονιάς υπό την προεδρία του Γιώργου Καΐλη.

Αναλυτικά:

«Απολογισμός Δ.Σ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται για την διοίκηση του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Καΐλη.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της 26ης Μαΐου 2021 που είχε και εκλογικό χαρακτήρα, ο κ.Γιώργος Καΐλης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του σωματείου, ενώ παρέμεινε στα καθήκοντα του ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΑΣΙΛ Λύσης.

Ο νέος πρόεδρος μαζί με την διοίκηση έθεσαν εξαρχής ως προτεραιότητα την αύξηση των μελών του Δ.Σ με σκοπό να αγκαλιαστεί η προσπάθεια από περισσότερους Λυσιώτες, φίλους και υποστηρικτές του ΑΣΙΛ. Ο αριθμός των μελών στο νέο διοικητικό συμβούλιο, η συμμετοχή στις δραστηριότητες, η συνεισφορά και η συμβολή όλων αποτέλεσε το πρώτο στοίχημα που μετά από ένα χρόνο κρίνουμε ότι έχει κερδηθεί.

Ο πρόσφατος απολογισμός της διοίκησης σχετικά με την πορεία της ομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για περαιτέρω αναλύσεις. Ο ιστορικός μας σύλλογος έζησε πολύ χειρότερες στιγμές που ξεπερνούν κατά πολύ και δεν συγκρίνονται με αποτελέσματα που αφορούν αθλητικά γεγονότα. Είναι βέβαιο ότι ο ΑΣΙΛ θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Με την στήριξη του μεγάλου αιμοδότη του σωματείου κ.Γιώργου Πυρίσιη ο ΑΣΙΛ συνεχίζει να παραμένει μια ομάδα πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση σε επίπεδο οργάνωσης και εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της.

Εξακολούθησε το οικονομικό να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα οπότε έγιναν συγκεκριμένες ενέργειες σε συνεργασία με τους λογιστές μας για πλήρη επαγγελματισμό και διαφάνεια στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι περήφανα που τονίζουμε ότι το Σωματείο έχει πλήρως τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις του σε Φόρο Εισοδήματος, Κοιν. Ασφαλίσεις και ΦΠΑ, ενώ είμαστε στα τελευταία στάδια αναδιάρθρωσης του μόνου δανείου που μας έχει απομείνει στον Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών. Το δάνειο θα έχει μετά την αναδιάρθρωση υπόλοιπο γύρω στις €63.000 ενώ η πηγή αποπληρωμής υπάρχει μέσω των μηνιαίων εισφορών μελών.

Τον τελευταίο χρόνο έγιναν μεγάλες προσπάθειες -παρά τις δυσκολίες λόγω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας- από την διοίκηση με σκοπό την εδραίωση του ΑΣΙΛ ως ένα σωματείο που κουβαλά μεγάλη παράδοση σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο, αναδεικνύοντας πέραν του αθλητικού και το κοινωνικό πρόσωπο του σωματείου.

Επιγραμματικά:

1.Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια ζωής του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ,

·         έγινε δεντροφύτευση στο χωριό Τρούλλοι. Φυτεύτηκαν συμβολικά 90 δένδρα όσα και τα 90 χρόνια ζωής του Σωματείου μας.

·         Σε συνεργασία με τον Δήμο Λύσης, διοργανώθηκε κανονικά η ετήσια εκδήλωση αιμοδοσίας στο Πολιτιστικό Κέντρο “Παύλος Λιασίδης”.

·         Μέλη της ομάδας μας επισκέφτηκαν την κατεχόμενη κωμόπολη της Λύσης.

2. Στις 3 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Σωματείου τίμησε την μνήμη του ήρωα ολόκληρης της Κύπρου Γρηγόρη Πιερή Αυξεντίου μπροστά στον ανδριάντα του ήρωα με κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια επισκέφτηκε την αδερφή του, Χρυσταλλού.

3. Παραδόθηκαν 3 ipad στο σύνδεσμο Κάνε μια Ευχή για τις ανάγκες του, ενώ το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΣΙΛ αναδείχθηκε μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας σε Κοινωφελή και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα αλλά και συνανθρώπους μας που ταλαιπωρήθηκαν με διάφορα προβλήματα.

4. Δημιουργία ομάδας με το όνομα του ΑΣΙΛ στον ψηφιακό κόσμο των esports.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ:

*Ξεχώρισε η ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση της ακαδημίας σε επίπεδο ομάδας προπονητών αλλά και ποδοσφαιριστών.

*Πέραν της αύξησης ποδοσφαιριστών έγιναν διάφορες κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης σχέσεων με τα παιδιά και τους γονείς, με αποκορύφωμα την αυριανή γιορτή της ακαδημίας στο προπονητικό κέντρο στις Καμάρες.

*Συμμετοχή σε τουρνουά στην Κύπρο και διοργάνωση ταξιδιού στο εξωτερικό.

*Ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας έκαναν ντεμπούτο στην α’ ομάδα στο πλαίσιο του πλάνου προώθησης ποδοσφαιριστών, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με περισσότερη έμφαση στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

*Η αυξημένη παρουσία φιλάθλων στα ματς της ακαδημίας μας ήταν ένα στοιχείο που έδωσε χρώμα και παλμό στους αγώνες.

*Η κατάκτηση του τίτλου της Κ17 και το γεγονός ότι μικροί και μεγάλοι υποστηρικτές και φίλοι του ΑΣΙΛ στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ήταν επίσης άξιο αναφοράς για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

*Τον ερχόμενο Οκτώβριο υπολογίζεται η διοργάνωση του “Αυξέντειου” τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας μας στέρησαν τη δυνατότητα διοργάνωσης τον Οκτώβριο του 2021.

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΜΜΕ

*Κυκλοφόρησαν προϊόντα με το σήμα του ΑΣΙΛ όπως η ζιβανία με αφορμή τα 90χρονα, φανέλες, αντιανεμικά μπουφάν, πετσέτες κτλ.

*Στα πλαίσια των 90 χρόνων θα κυκλοφορήσει το λεύκωμα για την ιστορία του συλλόγου με έμφαση στην οκταετή παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας στην α’ κατηγορία.

*Προβολή της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας μέσω των social media και προώθηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου της ομάδας και της ακαδημίας στα παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

https://www.facebook.com/ASIL.Lisis

https://www.facebook.com/asilacademy»


btm