26/05/2022 17:09

Ο επί πέντε χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ, Μάριος Σταυρινίδης, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται στην αποχώρησή του από τη Λεμεσιανή ομάδα (συνεχίζει στην Κ-19) και ευχαριστεί τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους.

Αναλυτικά:

«Μετα από πέντε χρόνια, ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο, έχει φτάσει στο τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Ανδρέα Σοφοκλέους για την αγαστή συνεργασία και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Εμπιστοσύνη,  της  οποίας  θεωρώ πως φανηκα αντάξιος, αφού σε αυτά τα 5 ποδοσφαιρικά χρόνια, η ομάδα κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους της σε 2 χρονιές με την έξοδο της στην Ευρώπη, κατέκτησε 1 κύπελλο μετά από 30 χρόνια, ενώ η  μια χρονιά διακόπηκε μεσούσης λόγω covid-19.

Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Διευθυντή κ. Θεοδωρο Αντωνίου, το team manager Πάμπο Χριστοφόρου, το γραφειακο προσωπικό, όλους τους προπονητές και staff, ιατρικό – παραϊατρικό κ υποστηρικτικό προσωπικό, με το οποίο συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, στους τερματοφύλακες με τους οποίους δούλεψα και την ευχή μου για ότι καλύτερο στο μέλλον!

Μια καινούργια σελίδα ξεκινά από αύριο, ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Κ19 της ομάδας με το όραμα του προέδρου να είναι τεράστιο και να φαίνεται με πράξεις. Ως υπεύθυνος προγραμματισμού για τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας και της Κ19 θα κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για την πρόοδο τους.

Τέλος, εύχομαι στον τεχνικό διευθυντή κ. Λουτσιάνο Μπεμπέ και το νέο staff ό,τι καλύτερο και υλοποίηση του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία και να κατακτήσει τίτλους!».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ