Ανάρτηση από το γραφείο Τύπου του Εθνικού Άχνας:

«Θέλουμε να πούμε τόσα πολλά και την ίδια ώρα δεν βρίσκουμε τις λέξεις να περιγράψουμε όλα αυτά που ζήσαμε. Ένα ταξίδι τρελό που δυστυχώς η μοίρα το ήθελε αλλιώς…

Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε… το παλέψαμε… Διδάξαμε… Κλάψαμε. Λυπηθήκαμε… μετά θυμηθήκαμε. Είδαμε μπροστά μας τους φίλους μας από το σχολείο, είδαμε φίλους φίλων, τους γείτονες μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μας στα ΜΠΛΕ. Πόσο σας πήγαιναν τα ΜΠΛΕ…

Φωνάξαμε τόσες φορές ΑΧΝΑ που στο τέλος δεν μας έμεινε φωνή. Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα ΝΙΚΗΤΕΣ. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σας από όλη την Κύπρο σήμερα μας έκαναν να κλάψουμε ξανά. Αυτή την φορά από περηφάνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Μας δίνετε τόση δύναμη για να πάμε παρακάτω.

Θα πάρει καιρό. Κάποιοι ίσως να μην το χωνέψουν και ποτέ. Ο Εθνικός μας δεν έμαθε ποτέ στα εύκολα έτσι και αλλιώς… Εσείς, ο κόσμος μας και τα παιδιά μας είστε η μεγαλύτερη νίκη του Εθνικού μας – του θηρίου μας. Ευχαριστούμε που μάθατε στα παιδιά σας να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Ευχαριστούμε που τους μάθατε ότι ο δυνατός μπορεί να πήρε το κύπελλο, αλλά ο αδύνατος είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Ευχαριστούμε που πλέον για πάντα θα μας συνδέει μια νύχτα τρελή και μαγική.

Έρχονται πολλά και θα τα ζήσουμε μαζί… γιατί το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Το αγαπημένο μας παιχνίδι».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ