Δήλωση από τον Ελλαδίτη μάνατζερ Χρήστο Γάτση, στο www.gazzetta.gr του οποίου Αιγυπτιακή ιστοσελίδα επικαλέστηκε δήλωση.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αναρωτιέμαι από που προκύπτει όλο αυτό αφού εγώ δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί του εδώ και χρόνια», η αναφορά του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Οι Αιγύπτιοι επικαλέστηκαν δήλωση του Χρήστου Γάτση περί πρότασης του Ολυμπιακού στον Αμρ Ουάρντα, αλλά ο Έλληνας μάνατζερ δήλωσε στο Gazzetta πως όχι μόνο δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά πως έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τον 28χρονο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αιγύπτου, ο Χρήστος Γάτσης φέρεται να είπε πως ο Αμρ Ουάρντα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Το Gazzetta απευθύνθηκε στον Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει πει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο αυτό, υποστήριξε πώς δεν συνεργάζεται πλέον με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αναρωτιέμαι από που προκύπτει όλο αυτό αφού εγώ δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί του εδώ και χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, με την οποία σε 41 παιχνίδια μέτρησε έντεκα γκολ και εννέα ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στον Ολυμπιακό πάντως φέρεται να έχει προταθεί εδώ και καιρό.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ