Ο Ισπανός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Μετρόπολις και μίλησε για τη φετινή σεζόν, τον χαμένο τελικό, τις καλές και κακές στιγμές αλλά και τι πήγε λάθος.

Ο Κρέσπο έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που μας πέρασε και έκανε αναφορά στο πρόβλημα που είχε ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι της ποιότητας και της ποσότητας, καθώς και στην έλλειψη ενός φορ με έφεση στο γκολ.

Επιπρόσθετα, ο Ισπανός μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου και τον Λουτσέσκου, ενώ σημείωσε ότι με τα τωρινά δεδομένα είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο.

Για την φετινή χρονιά: «Ηταν κουραστική σεζόν, δεν ήταν μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών αλλά και η ποιότητα των παιχνιδιών και των αντιπάλων, δώσαμε τα πάντα και επηρέασε το πως εμφανιστήκαμε».

Για το αν θα συνεχίσει στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θα έβαζα χρήματα στο ενδεχόμενο να συνεχίσω σε άλλη ομάδα, είμαστε σχεδόν Ιούνιο και δεν έχουμε κάποια επαφή οπότε εκεί θα τα έβαζα. Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα, πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες και φτάσαμε σχεδόν στον Ιούνιο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ