Οι παλαίμαχοι της Ομόνοιας κατέκτησαν το Κύπελλο Βετεράνων στον τελικό με την Αναγέννηση Δερύνειας. Στον τελικό που έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ νίκησαν με ανατροπή με 3-2.

Ο Μάριος Ανδρέου στο 13’ έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση, στο 38’ ο Μάρης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 54’ ο Κώστας Γεωργίου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Αναγέννηση. Στο τελευταίο λεπτό ο Οδυσσέως ισοφάρισε σε 2-2 για την ΟΜΟΝΟΙΑ και στις καθυστερήσεις ο Νικολαΐδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αναγέννηση: Λ. Λουκά, Κωνσταντίνου, Δημοσθένους, Γιαννακού (58’ Βιολάρης), Γιωρκάτζιης, Κ. Λουκά, Σιαήλης (7’ Αντωνίου, 30’ Βιολάρης) Ευσταθίου, Ρούσου, Γεωργίου, Ανδρέου (33’ Κιλές).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πολυβίου (30’ Νίλσεν), Νικολαΐδης, Γεωργίου (5’ Οδυσσέως), Προεστός, Μούσκος, Παναγιώτου (51’ Μαύρος), Καϊαφας, Κ. Καλοθέου, Ποντικός, Χατζηπαντελίδης (58’ Μανώλη), Μάρης.

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού φώναξαν το όνομα του Νικόλα, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, και του αφιέρωσαν τον τίτλο.

Η ανάρτηση τους:

«ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ!

Για σένα ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ!

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα πέραν από τη χαρά της νίκης και της κατάκτησης του Κυπέλλου, η ομάδα των Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το αφιέρωσε στον αείμνηστο Νικόλα Θεοδότου γιο του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου.

Είσαι για πάντα στις καρδιές μας ΛΕΒΕΝΤΗ μας!».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ