Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να φτιάξουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κώστα Σεραφείμ να τονίζει ότι πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη στις επιλογές των ποδοσφαιριστών.

«Είναι δεδομένο όταν δεν μπορείς να κάνει κακό υπολογισμό. Οι επιλογές πρέπει να πετύχουν, διαφορετικά θα υπάρχουν προβλήματα. Ο προϋπολογισμός θα είναι ο ίδιος και πέρσι ή θα είναι και πιο χαμηλός, αφού δεν είχαμε πωλήσεις όπως πέρσι», είπε στο αρχικό του σχόλιο στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και τον Ανδρέα Πογιατζή.

«Ο Τούτιτς έχει ταξιδέψει στη Σερβία για να δει κάποιους ποδοσφαιριστές, θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα και θα μας ενημερώσει», είπε σχετικά με την παρουσία του τεχνικού τους στη Σερβία.

Σχετικά με τους επενδυτές και αν ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια για να βρει κάποιο επενδυτή τόνισε: «Όταν λέμε επενδυτής πρέπει να ξέρουμε. Αυτοί που έρχονται πρέπει να δούμε για πόσο καιρό θα είναι. Οι επενδυτές στην Πάφο, έχουν πολύχρονη προσφορά, βήμα-βήμα και σωστή κατεύθυνση. Τώρα να δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες, είναι ερωτηματικό… Αν βρεθεί κάποιος για εμάς θα εξεταστεί η περίπτωση. Δεν νομίζω να έρθει κάποιος να βάλει λεφτά και να του πούμε όχι».

Ακούστε το ηχητικό:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ