Αποκαλυπτικές αναφορές από τον τέως πρόεδρο της Αγίας Νάπας

Ο Κώστας Ηλία, ο οποίος δεν συνεχίζει πλέον στην προεδρία της Αγίας Νάπας προέβη σε αποκαλύψεις και καταγγελίας, στο πλαίσιο δηλώσεών του στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Όταν η κουβέντα πήγε στο κεφάλαιο με την Εθνική Κύπρου, αναφέρθηκε στο θέμα του επιπέδου του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και στο ζήτημα με τους γηγενείς παίκτες:

«Ο κάθε προπονητής κάνει τα λάθη του. Και ο Μπεν Σιμόν που ήταν ακριβοπληρωμένος, λάθη έκανε. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας παίζουν σε ένα πρωτάθλημα κάτω του μετρίου σε ταχύτητα. Διαφέρει από άλλων χωρών. Εγώ είμαι συχνά στο εξωτερικό και βλέπω. Άλλαξαν τα πράγματα. Δεν ζούμε προ 20ετίας. Στην Ισλανδία βοηθούν τους παίκτες να φεύγουν στο εξωτερικό. Εγώ προσωπικά πήρα 15 παίκτες στο εξωτερικό με χίλια βάσανα. Δεν το διαφήμισα ποτέ μου, αλλά εγώ τους δημιούργησα», είπε αρχικά και ακολούθως αποκάλυψε, χωρίς να αναφερθεί σε κρίσιμες λεπτομέρειες:

«Υπάρχει παίκτης που δέχθηκε απειλή πως αν πήγαινε στο εξωτερικό δεν θα τον καλούσαν ξανά στην Εθνική του. Θα τον έπαιρνα στη Σαμπντόρια για να δοκιμαστεί. Αγωνίζεται ως οκτάρι. Τούς προτρέπουν να μην πάνε στο εξωτερικό. Καταλαβαίνω ότι οι προπονητές θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αν δεν παίρνω διεθνείς στο εξωτερικό ποιους να παίρνω, τα μωρά; Δεν είμαστε Βραζιλία που βγάζει ποδοσφαιριστές συνεχώς, και Πορτογαλία. Βρήκα λύση να πληρώνω εγώ για να παίρνω τους παίκτες στο εξωτερικό να τους βλέπουν. Άφησα ημερομηνίες παραπέρα για να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά ακολουθούν αμέσως οι υποχρεώσεις των Εθνικών και οι παίκτες χάνουν την ευκαιρία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ