Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Αγίας Νάπας αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσούκκας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος έχει καταφέρει πολλά, καθώς από τα χέρια του τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα έκαναν μεταξύ άλλων οι Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου και Θωμάς Νικολάου στο πέρασμα του ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αγίας Νάπας

Ενημέρωση Αγίας Νάπας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγίας Ναπας ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Τσούκκα, ο οποίος αναλαμβάνει ως Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών μας.

Ο κ. Γιώργος Τσούκκας για 14 χρόνια εργαζόταν στις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας, τα τελευταία 8 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής.

Θεωρείται από τους αναμορφωτές των Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας και άφησε πίσω του αξιοζήλευτο έργο. Είναι από τους πιο αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία.

Αρκετά ταλέντα τα οποία ποδοσφαιρικά μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν κάτω από τις οδηγίες του, αγωνίζονται σε ομάδες Α και Β κατηγορίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό,καθώς επίσης εκπροσωπούν επάξια τις Εθνικές Ομάδες της χώρας μας!

Πέρα από τις ομάδες που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής,έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές μας Ομάδες εκτός την Εθνική Ανδρών.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA ELITE YOUTH A.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του κ.Τσούκκα,η Ακαδημία μας θα συνεχίσει την αναβάθμιση και τη συνεχή ανοδική πορεία.

Σε δείπνο εργασίας που παρασχέθηκε χθες από την ηγεσία της ομάδας μας στον κ. Γιώργο Τσούκκα ανταλλάχθηκαν σε πολύ θετικό πνεύμα οι απόψεις για τα θέματα που αφορούν την συνεργασία και το πλάνο μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2022-23.

Και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε απόλυτη ικανοποίηση και τέθηκαν κοινοί στόχοι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ