Η σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας πραγματοποίησε την παρουσίαση πλάνου που θα ακολουθηθεί την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2022-23.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ Αγίας Νάπας,γονείς και νεαροί ποδοσφαιριστές. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ, ο εκπαιδευτής προπονητών της ΚΟΠ, Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί, αξιόλογοι Τεχνικοί Διευθυντές και Προπονητές άλλων ακαδημιών και ομάδων

Έγινε χαιρετισμός καλωσορίσματος από τον κ. Δήμο Γούμενο, ιδιοκτήτη της σχολής και μέλος του Δ.Σ και στη συνέχεια από τον κ. Σάββα Κωνσταντίνου Τεχνικό διευθυντή ΚΟΠ εκφράζοντας τις ευχές του για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και την εκτίμηση του για το έργο που επιτελείται στην σχολή της Αγίας Νάπας.

Κύριος ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο νέος τεχνικός διευθυντής της σχολής μας, κ. Γιώργος Τσούκκας ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης των παικτών μας σε συνεργασία με την αξιόλογη και έμπειρη προπονητική του ομάδα.

Στο πλάνο,ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεχή ανάπτυξη της σχολής μας με στόχο να δημιουργήσει τις υποδομές και τις συνθήκες, ώστε σε βάθος χρόνου να τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα αναδεικνύονται μέσα από τις ομαδες των ηλικιακών μας κατηγοριών.

Πραγματοποίηση σε τακτά χρονικά διαστήματα επιστημονικών μετρήσεων καθώς επίσης διεξαγωγή προγραμματισμένων σεμιναρίων, σε συνεργασία με αθλητικό ψυχολόγο και διατροφολόγο.

Η ανάπτυξη της σχολής βασίζεται σε ένα σταθερό, βιώσιμο και μακροχρόνιο πλάνο καθώς θεωρούμε ότι τα οφέλη από τη συστηματική προσέγγιση στην εκπαίδευση των ταλαντούχων νέων ποδοσφαιριστών θα είναι σημαντικά για τη δυναμική του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Πρώτιστος στόχος είναι η συνεχής αναβάθμιση, η αξιοπιστία στον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών,η ουσιαστική σύνδεση με τους πυλώνες Grassroots και κατ’ επέκταση, η δημιουργία βάσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και το σημαντικότερο η προσωπική ανάπτυξη και η διαμόρφωση σωστού χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου.

Ποιοτική εκπαίδευση, αγαστή συνεργασία, συνέπεια, συνέχεια και διαφάνεια είναι οι λέξεις κλειδιά οι οποίες ακολουθούμε. Ευχαριστίες θερμές στον Δήμο Αγίας Ναπας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου και για τη συνεχη του στήριξη στην σχολή καθώς επίσης και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ